Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

ПЕЧАТ

Проучете следваща си глава в света на печата

Дали ще се впуснете в ново бизнес приключение, ще постъпите в университет, или ще помагате за новия проект на децата – за всеки е по-добре следващата глава да е отпечатана.

Принтерите днес могат много повече от предшествениците си. От печата в облак до свързаност през Wi-Fi и готови за изтегляне офис шаблони – има толкова много неща за изследване.

Открийте още за творческия потенциал на печата и как един принтер може да ви помогне да се подготвите за следващата си стъпка.

По-добра организация

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Бланките за печат са идеален начин да сте в час, без да се охарчвате. Независимо дали ви трябва план, за да разпределите ангажиментите си в университета, A3 календари за срещите в офиса или седмични списъци със задачи, за да държите под контрол семейния живот, можете лесно да намерите шаблони за тези материали онлайн безплатно.

Не отнема много време да намерите безплатни онлайн печатаеми шаблони, които да ви помогнат да бъдете организирани. Приложението Easy-Photo Print Editor предлага множество различни шаблони за календари, които дори можете да персонализирате със собствени изображения.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Помощ в дъждовни дни

Да се намират забавления за децата може да е работа на пълен работен ден – особено при лошо време. Но точно в тези скучни дни принтерът може да блесне.

В приложението Creative Park на Canon ще намерите безплатни за изтегляне страници за оцветяване, лабиринти и други печатаеми шаблони за забавление на децата! раздел – ще се справи бързо с дъждовните дни. Можете да добавите личен стил към вашите печатни материали, като използвате функцията за редактиране, за да персонализирате шаблоните.

"Да се намират забавления за децата може да е работа на пълен работен ден – особено при лошо време. Но точно в тези скучни дни принтерът може да блесне"

Ако търсите по-дълготрайно занимание за децата си, ще откриете разнообразни печатаеми игри в Creative Park, включително бинго, хвърляне на пръстен и дори ваш собствен комплект за шах. Те могат лесно да се разпечатат у дома и ще бъде точно толкова забавно да ги направите, колкото и да играете на тях.

Разгледайте още на уебсайта Creative Park за много забавни хартиени макети и 3D модели, които могат да се разпечатат направо от домашния принтер, включително играчки, животни и карти.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Да декорираш нов дом

Започването на университета означава, че трябва да се отдели време, за да заприлича студентската квартира на дом. Защо не спестите разходи по украсата на стаята и не разпечатате свои изображения?

Canon Zoemini е принтер с джобен размер от Canon, който директно се сдвоява със смарт устройства. Това позволява да разпечатвате изображения направо от мобилното устройство, за да украсявате по-бързо и по-лесно.

Има многобройни икономични начини да се покажат заснети истории. Ако не ви харесва да завързвате снимките си с канап или да ги закачате на коркова дъска, тогава можете да опитате да ги подредите в колаж в рамка или върху платно.

Серията PIXMA TS5350 на Canon е идеална за творчески проекти. Налични са различни видове хартии за печат – от сваляеми фотостикери и магнитна фотохартия до хартия за трансфер върху текстил чрез ютия и двустранна матова хартия. В комбинация с приложенията Easy-PhotoPrint Editor и Creative Park сега е по-лесно от всякога да декорирате личните си вещи с любимите ви снимки.

Къде да научите повече

Научете повече за софтуера PIXMA и как да отключите творческия потенциал на своя принтер Canon. Или разгледайте гамата, за да намерите идеалния домашен офис партньор и да отпечатате собствени хартиени творби.

Текст: Саша Нюбъри

Свързани статии
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Най-добрият принтер за домашни офиси

Направете работата от вкъщи лесна с принтера Canon PIXMA TR4650.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

ПЕЧАТ

Пет типа хора, които наистина се нуждаят от принтер – един от тях ли сте?

Творческа натура, независим собственик на бизнес или някой от другите типове в този списък? Липсва ви нещо, ако нямате правилния принтер. Ето защо.

Printer fun for everyone

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Работата с принтера е забавна за всички

Шест начина, по които вашият принтер PIXMA може да освежи дома ви, семейните ви дейности и устройствата ви.

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники