A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

КОМПАКТНИ КАМЕРИ

Запознайте се с Canon IVY REC – камера за приключения при всякакви атмосферни условия

Canon IVY REC е тук – удароустойчива* и водоустойчива** компактна камера, перфектна за снимане в движение. С 13-мегапикселов заснемащ сензор, Full HD 1080p видео до 60 fps, Wi-Fi и Bluetooth свързаност – тя е проектирана за заснемане с висока резолюция в ситуации, в които не искате да рискувате с обикновен фотоапарат или с вашия смартфон. Тази издръжлива малка камера може да бъде закачена към колана или чантата ви, така че винаги да е с вас, а най-хубавото е, че можете да споделяте снимките си моментално чрез приложението Canon Mini Cam.***

Широка само 110,5 mm и с тегло около 90 грама Canon IVY REC няма да ви забави или да ви пречи. Ще забравите, че е там, докато не ви потрябва, позволявайки ви да се фокусирате върху случващото се.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Удароустойчивата* и водоустойчива** Canon IVY REC е идеална за екстремни спортове и е изключително лесна за използване навсякъде.

Гмурнете се в дълбините

Canon IVY REC е водоустойчива** камера до два метра за 30 минути в сладка вода, което означава, че е перфектен другар за басейн. Визьорът може да се ползва и като щипка, така че можете да закачите Canon IVY REC към колана или раницата си, когато сте сред природата, или да я закрепите към кормилото на вашия планински велосипед за POV снимки. Не се страхувайте да я вземете, когато вали или когато сте по пътеките. Създадена е за приключения и за живот в движение!

Canon IVY REC може също да се използва със статив, както и да се закачва към дрехи и дори да се закрепва към спортно оборудване.

Бъдете по смели

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
Ярките цветове на Canon IVY REC ви позволяват лесно да я забележите в сняг, кал или вода, ако я изпуснете – и без екран, който може да се счупи, тази камера е издръжлива и здрава.

За разлика от вашия смартфон Canon IVY REC няма екран, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се счупи – тя е удароустойчива* и издържа на падане от два метра, което я прави перфектна, когато карате планински велосипед или тичате по горска пътека. Налична е в четири въздействащи цвята, което означава, че не само привлича погледа, но и се забелязва, ако я изпуснете в кал, пясък или сняг. Когато карате велосипед, ски или скейтборд, тя с удоволствие ще ви придружи.

По-бърза от вас

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Свържете вашата Canon IVY REC към мобилното си устройство, като използвате безплатното приложение Canon Mini Cam.*** След това можете да използвате функцията за дистанционно снимане, да прехвърляте изображенията от камерата към мобилното си устройство и да ги споделяте с приятели и последователи.

Опростена и лесна за използване, Canon IVY REC е не само достъпна, но и бърза. Можете да заснемате снимки, видео или и двете едновременно с богати възможности за персонализире при свързване към смартфон. Включва Wi-Fi и Bluetooth синхронизация, така че можете да споделяте вашите снимки и видео моментално в социалните мрежи (при налично покритие на мобилната мрежа). Чрез приложението Canon Mini Cam*** можете да виждате това, което вижда камерата, на екрана на вашия смартфон, което означава, че можете дори да я дадете на приятел, докато преглеждате кадри или използвате функцията за дистанционно снимане.

Живейте за момента и вземете Canon IVY REC с вас на приключението! С удобен селектор, който ви позволява лесно да превключвате между режимите на снимане, няма нищо, което да не можете да заснемете с тази забавна малка камера за приключения.

Написано от David Osgar* Удароустойчива до 2 метра (6,6 ft). Методиката за тестване на удароустойчивостта е уникална за този продукт и не е гаранция срещу повреда или неизправност на продукта.
** Водоустойчива до 30 мин. на дълбочина 2 метра (6,6 ft). Тествана само в сладка вода. При излагане на вода, различна от сладка, се препоръчва незабавно изплакване със сладка вода.
*** Използването приложението Canon Mini Cam изисква съвместимото устройство да бъде свързано към Canon IVY REC чрез Bluetooth® и Wi-Fi®. Приложението Canon Mini Cam е достъпно безплатно в App Store и Google Play. Възможно е да ви бъдат начислени такси за данни при изтегляне на безплатното приложение Canon Mini Cam. Съвместимост с мобилни устройства с iOS 11 или по-нова версия и с Android устройства с Android 5.1 или по-нова версия.

Свързани статии
Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

ТВОРЧЕСТВО С ПРИНТЕР

Развихрете се с гамата Zoemini на Canon

Дайте воля на творчеството си в движение с фотоапарат за моментални снимки и джобен принтер.

A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

ФОТОГРАФИЯ НА ДИНАМИЧНИ СЦЕНИ

Топ 5 съвета за снимане на действие

Открийте как да заснемате по-креативни снимки на динамични сцени при приключения на открито със съветите от професионалния фотограф Tom Bing.

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники