A person printing on a Canon PIXMA printer from a tablet using the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.

СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Отключете нов творчески потенциал с приложението Easy-PhotoPrint Editor на Canon

Технологиите улесняват много заснемането на хиляди дигитални изображения през годините и дори никога да не ги използвате. Ами ако можехте да се насладите на всички тези изображения в „реалния“ свят? Приложението Easy-PhotoPrint Editor на Canon е лесен начин да превърнете любимите си снимки в стилни разпечатки или уникални подаръци по изключително творчески и персонализиран начин – не само улеснява печата, но и го прави забавен!

Приложението е съвместимо с много принтери на Canon, включително тези от гамата PIXMA. Може да се използва чрез различни устройства, включително смартфони и таблети (iOS и Android), и има настолна версия, налична за потребители на PC и Mac компютри. За да свържете бързо принтера с приложението, щракнете върху иконата на принтер в горния ъгъл на началния екран и изберете вашия принтер на Canon от списъка „Налични принтери“.

A flat lay image of a hand holding a smartphone, an envelope, calendar, note paper and printed pictures.
Създавайте персонализирани разпечатки, картички и плакати за училище или като подаръци за членове на семейството. Можете също да използвате приложението, за да редактирате снимките си, преди да ги качите в социалните медии.

Избиране на изображенията

A person uses the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.
Можете да избирате изображения от вашите платформи за съхранение, включително социални медии, или от албума от камерата на вашия смартфон.

Когато става въпрос за избор на изображения, с които искате да работите, приложението Easy-PhotoPrint Editor на Canon е снабдено с разнообразни възможности. Можете да избирате изображения и документи направо от устройството си (щракнете върху „Разглеждане“) или от гама популярни външни облачни услуги и платформи за социални медии, включително image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram и OneDrive. Тази полезна конфигурация е чудесен начин за спестяване на време, ако имате множество изображения, запаметени в различни платформи.

Ако сте започнали да работите върху шаблон и искате да се върнете към него по-късно, просто натиснете „Запази“ и той ще бъде добавен в раздела „Вашите елементи“ на началния екран. За бърз и лесен достъп също можете да добавите любимите си шаблони към менюто „Любими“, като щракнете върху символа звезда. Инструментът за филтриране на шаблони (наличен за всяка настройка от главното меню) също така е чудесна функция за спестяване на време, като ви позволява да избирате шаблони на базата на различни категории, включително формат на хартията и брой страници.

Персонализиране на изображенията

A flat lay image of a PIXMA printer, printing out holiday pictures, surrounded by other printed pictures.
Благодарение на приложението Easy-PhotoPrint Editor на Canon можете да персонализирате изображенията си и да създавате персонализирани картички за празници и тържества.

Easy-PhotoPrint Editor на Canon е интуитивно и лесно за използване приложение и ще се хареса на малки и големи – на всеки, който се наслаждава на творческия процес. Налични са различни опции за печат и персонализиране на снимките ви, като всички от тях могат да бъдат избрани от началния екран.

За бърз и лесен начин за печат на индивидуални изображения изберете „Снимки“. Това ви дава възможност да изрежете изображенията или да добавите стилен филтърен ефект. Ако желаете да персонализирате изображенията си още повече, препоръчваме да изберете „Оформление на снимка“, тъй като тази функция добавя специални ефекти, като например промяна на цвета на фона, включване на текст, добавяне на рамка на снимка и използване на творчески инструмент „Етикети“ (тези опции също са налични за много от останалите шаблони). Инструментът „Етикети“ включва различни икони, като например стрелки, балончета за реплики, животни, цифри и символи, за да можете да добавите уникални и артистични декорации към вашите фотомонтажи.

Създаване на колажи

Приложението Easy-PhotoPrint Editor на Canon е създадено за цялото семейство – а опцията Scrapbook ви позволява да запазвате спомените си от специално събитие в уникален албум с колажи за себе си или за подарък.

Можете да изберете графични оформления за печатаема хартия за опаковане, които могат да бъдат персонализирани с етикети, текст и изображения за постигане на уникален завършек. Ако използвате шаблон за отпечатване на множество стикери, задължително махнете отметката от „Добави същото изображение към всички рамки“, ако искате разнообразие от изображения. И отново, можете да персонализирате стикерите с рамки, етикети, текст и оцветен фон за уникален завършек.

Бизнес и личен асистент

A fridge with pictures, posters, notes and magnets stuck to it.
Можете да създавате и разпечатвате плакати от любимите си снимки – и има много оформления, от които да избирате според нуждите на събитието или бизнеса ви.

Canon Easy-PhotoPrint Editor не е само за семейни снимки и забавни фото проекти, можете също така да използвате приложението за бизнес и личен администратор. Например има шаблони за плакати, включително дизайни за продажби и безопасност, които можете да персонализирате, за да отговарят на вашия бизнес. Също така има опции за печат на снимки за лични документи, оформяне на собствени визитни картички или създаване на календар за един, 6 или 12 месеца.

Благодарение на технологиите за смартфони и изобретателните приложения, като Easy-PhotoPrint Editor на Canon, печатът на вашите изображения може да бъде забавен и творчески процес. Това е чудесен инструмент във вашите ръце, независимо дали става въпрос за бизнес, или лична употреба. С принтер Canon PIXMA този метод на печат не само ви спестява време, но също така ви позволява да трансформирате специалните си дигитални моменти в ценни продукти за вас и околните.

Написано от Claire Gillo

Свързани статии
The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Често задавани въпроси за принтери, мастило и хартия

Експертът на Canon, Suhaib Hussain, отговаря на често задавани въпроси относно технологията на печат, мастилото и хартията.

Printer fun for everyone

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Създаване на фотокалендар

Персонализирайте и създайте фотокалендар, пълен с ценни спомени.

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники