Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Пет забавни начина да усетите духа на Rugby World Cup 2019™

Най-голямото спортно събитие на 2019 г. е почти тук с началото на Rugby World Cup 2019™ в Япония на 20-ти септември. Canon е спонсор на турнира,* който изглежда предоставя повече драматизъм и вълнение всеки път.
С всички 48 игри, които се провеждат в страната, известна оригами – изкуството на сгъване на хартия, Creative Park на Canon има някои забавни идеи за вас, за да усетите духа на състезанието, независимо дали ще го гледате на живо в Япония, или ще станете рано, за да гледате игрите у дома по телевизията. Само изтеглете шаблоните, разпечатайте ги и се заемете със сгъването, преди да чуете националния химн на отбора ви в деня на мача.
Детайлните шаблони имат ясни инструкции за това как да ги сглобите, така че просто ще се нуждаете от следното (и от малко внимание, когато използвате остри предмети):

• Принтер – вижте кой е идеалният принтер за вас
• Хартия
• Ножици, макетно ножче
• Лепило за хартия и дърво
• Линийка или триъгълник
• Молив
• Предмет със заострен връх
• Клечка за зъби
• Пинсети

1. Създайте свой талисман

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Няма спортно събитие без талисман, а Япония е известна с множеството си пухкави създания. Rugby World Cup 2019™ има Ren и G, които скандират заедно с всички отбори и феновете им. Лесно е да сглобите и двата талисмана, така че вие избирате дали да използвате пухкавия бял фланг Ren, или искрящо червеното крило G.

2. Опитайте да отбележите

Свързани статии
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕЧАТ

Открийте възможностите на отпечатването

Модерните принтери могат да правят повече, отколкото вероятно очаквате. Открийте колко много творчески неща можете да правите с тях.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

ПЕЧАТ ЗА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ХАРТИЕНИ ПРЕДМЕТИ

Шест невероятни неща, които не знаете, че можете да правите с вашия принтер

Проявете творчество и създавайте свои собствени коледни подаръци, декорации и игри. Всички шаблони са безплатни за изтегляне и печат.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

ТВОРЧЕСТВО С ПРИНТЕР

Развихрете се с гамата Zoemini на Canon

Дайте воля на творчеството си в движение с фотоапарат за моментални снимки и джобен принтер.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Не само че тази игра Rugby Goal Kick е малко по-трудна, но и също така тества уменията ви на терена и нервите ви под напрежение, докато се състезавате срещу приятелите си. Действителните инструкции за това как да играете играта са добре обяснени, готови са за моментите, в които искате да бъдете на мястото на легендата на Уелс Dan Biggar, за да отбележите победен гол.

3. Аплодирайте и скандирайте

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Като се имат предвид бурните страсти, когато скандирате за вашата държава, по време на играта ще ви бъде простено викането и издаването на възможно най-много шум. Тези лесни за правене пръчки за спортни събития и мегафон с Ren и G, спускащи се към ъгъла, са идеални за нажежаване на атмосфера пред телевизора ви, макар и играчите в Япония да са прекалено далеч, за да чуят насърчаващите ви думи.

4. Направете подарък

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Освен че можете да сглобите всяка от тези хартиени красоти и да насърчите приятелите и семейството ви да приемат духа на Rugby World Cup 2019™, има и други подаръци, които можете да направите. Какво ще кажете за лесен за сглобяване плик за пари – идеален за подаряване на пари на някой, който спестява за следващата RWC – или етикети с формата на ръгби топка, идеални за подарък с ръгби тематика за всеки спортен фен в семейството?

5. Направете си касичка за пари

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Ако не сте успели да си позволите екскурзия до Япония за тазгодишния турнир, по-добре започнете да спестявате за състезанието през 2023 г. във Франция. Тази яка касичка с формата на ръгби топка със сигурност ще ви помогне да спестите. Монетите се събират в поставката „kicking tee“ на дъното, така че, когато дойде моментът, можете грандиозно да отворите кутията, като изритате топката.

Написано от Adam Rees


* Canon е официален спонсор на Rugby World Cup 2019™, което се провежда в Япония от 20-ти септември до 2-ри ноември. Логото на Rugby World Cup 2019 е ™ и © Rugby World Cup Limited 2015. Всички права запазени.

Свързани продукти

Свързани статииРазделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники