ПЕЧАТ

Високо качество, ниски разходи, голям обем на печт: представяме ви принтерите PIXMA G640 и G540 MegaTank

Потопете се дълбоко в изживяването с новите принтери PIXMA MegaTank и разберете защо те са идеални за бизнеса и перфектни за вашия домашен офис.
Принтер Canon PIXMA G540, заобиколен от цветни 4 х 6 отпечатани фотографии.

Независимо дали управлявате павилион за отпечатване на снимки, фотостудио или студио за графичен дизайн, високото качество на изображението и ниските разходи за печат са важни за вашия бизнес. Най-новите принтери Canon PIXMA MegaTank – PIXMA G640 и PIXMA G540 – могат да отпечатват детайлни снимки с трайност за цял живот. Парите, които можете да спестите благодарение на впечатляващия им капацитет за отпечатване, ще бъдат толкова привлекателни, колкото и самият печат. Разберете колко харчите за печат с нашия калкулатор.

И двата принтера се възползват от изцяло новата система от шест багрилни мастила ChromaLife100, разработени да издържат на изпитанията на времето: дълготрайност до 100 години във фотоалбум, когато изображенията са отпечатани върху хартия Canon Plus Glossy II PP-201. Независимо дали печатате за клиенти, или за използване в лични фотоалбуми, можете да бъдете сигурни в качество, което остава за цял живот.

Осигурявайки ново ниво на качество на цветовете, системата от мастила на PIXMA G640 и PIXMA G540 включва специално червено и сиво мастило, които носят допълнително богатство на цветовете. Добавянето на червено мастило разширява цветовата гама и осигурява по-богати тонове, докато сивото мастило обогатява цветовете в тъмните зони за подобрен контраст и по-реалистично усещане. Друго предимство на специалния резервоар за сиво мастило е, че цветовете се пресъздават с по-голяма стабилност, осигурявайки резултати с неизменно високо качество при различните видове фотохартия – което означава разпечатки с по-богати цветове за вашия бизнес.

Печатайте до 3800 снимки във формат 4 x 6 от един резервоар

Canon PIXMA G640 с поставен върху него фотоапарат, заобиколен от разпечатани снимки.

Допълнително червено и сиво мастило разширяват цветовата гама, като отпечатват по-богати и по-динамични изображения, отколкото е възможно с комплекта от четири мастила.

PIXMA G640 и PIXMA G540 имат резервоари за мастило с голям капацитет, осигуряващи далеч по-удобен и рентабилен начин за печатане, отколкото непрекъснатото поръчване и смяна на патрони с мастило за еднократна употреба. Нещо повече, фотопринтерите PIXMA G650 и PIXMA G550 са много ефективни и осигуряват изключително голям капацитет за отпечатване – до 38001 4 x 6-инчови снимки от един комплект бутилки с мастило.

Зареждането на резервоарите е много просто. Бутилките и капачките на резервоарите за мастило са цветно кодирани, като формата на всеки отвор за зареждане на мастило съответства на формата на изхода на съответната бутилка с мастило, осигурявайки пълнене без грешки. Не е нужно да стискате бутилките, като те автоматично спират да изливат мастило, когато резервоарът се напълни – дори капачките на резервоарите за мастило са проектирани да се хващат лесно. Всичко това води до лесно обслужване, както и никакво цапане.

Ръка, взимаща снимка на домати, която току-що е отпечатана от принтер от серията PIXMA G.

Комплектът от шест цветни багрилни мастила на PIXMA G640 и PIXMA G540 осигурява висококачествени изображения и дълготрайни разпечатки благодарение на формулата ChromaLife100.

Ръка, наливаща бутилка червено мастило в принтер от серия PIXMA G с други бутилки до него.

PIXMA G640 и PIXMA G540 са проектирани за лесно обслужване, включително безпроблемно пълнене на мастило и лесна подмяна на патрона за поддръжка.

За да се намали прекъсването на работата, фотопринтерите PIXMA G640 и PIXMA G540 предлагат подобрена точност на подаване на хартията и висок капацитет за зареждане на хартия до 100 листа А4. Те също така използват сменяеми от потребителя печатащи глави2 и патрони за поддръжка. Всеки модел разполага и с матричен LCD дисплей, така че можете да следите състоянието на патрона за поддръжка, да променяте настройките за печат и да получавате информация за грешките при печат, което спомага за безпроблемно разпечатване.

Проектирани да бъдат лесни за използване и за поддръжка, PIXMA G640 и PIXMA G540 поддържат безжичен печат от множество устройства и са съвместими с приложението Canon PRINT, Mopria Print Service® и Apple AirPrint®.

Многофункционален принтер

Фотокопиране на изображение от PIXMA G640.

PIXMA G640 предлага вградена функция за копиране и сканиране за всички нужди на вашия домашен офис.

Принтер от серия PIXMA G отпечатва изображение от смартфон.

PIXMA G640 и PIXMA G540 могат да бъдат активирани чрез безжично изпращане на задачи за печат и автоматично ще се изключат след изпълнение на задачите.

Въпреки че и двата модела предлагат едни и същи възможности за висококачествен печат с голям обем, PIXMA G640 добавя функция за копиране и 600x1200 dpi скенер, което го прави идеалният многофункционален принтер, лесен за използване на работното място или в домашния офис. Моделите PIXMA G640 и PIXMA G540 също така предлагат функция за автоматично включване/изключване на захранването. Тази енергоспестяваща функция ви позволява да изпращате задачи за печат от лаптоп, телефон или фотоапарат с Wi-Fi, докато работите на различно място, и да ги имате отпечатани, когато се върнете. Съвместимостта с PIXMA Cloud Link означава, че можете да отпечатвате снимки и документи от социалните мрежи и сайтове за споделяне на снимки.

Поддържайки същото високо ниво на ефективност с обикновена хартия A4 както с 6x4-инчова фотохартия, PIXMA G640 и PIXMA G540 могат да отпечатват 8000 листа във формат A4 с един комплект цветни бутилки с мастило. Можете също така да ги използвате за отпечатване на флаери и постери с размер до 1200 mm върху листове с формат A4 като изтеглите безплатно софтуера PosterArtist Lite на Canon за Microsoft Windows.

Универсалните PIXMA G650 и PIXMA G550 дават възможност на собствениците на малък бизнес да предоставят широк спектър от услуги за печат на клиентите си на достъпни цени. Те са идеални за оператори на фотокабини тип „направи си сам“ и доставчици на снимки за лични документи или маркетингови специалисти, които трябва да отпечатват големи обеми плакати, брошури и други рекламни материали. Ако търсите принтер, който предлага капацитет, удобство и евтин печат без компромиси с качеството на изображението, няма да искате да пропуснете тези най-нови попълнения в гамата Canon MegaTank.

Написано от Marcus Hawkins

  1. Капацитетът за отпечатване е приблизителна стойност, измерена чрез тестов метод на Canon с помощта на еталон ISO/IEC 29103 и симулация на непрекъснат печат с използване на бутилките за зареждане на мастило след първоначалното конфигуриране на принтера.
  2. Наличността зависи от региона.

Свързани продукти

  • PIXMA G640

    Принтери за дома

    PIXMA G640

    Първият многофункционален принтер от гамата PIXMA G с шест зареждаеми патрона с багрилни мастила PIXMA G640 съчетава ненадминат печат с фото качество с възможност за отпечатване в големи обеми на изключително ниска цена.
  • pixma g540 fra range page

    Принтери за дома

    PIXMA G540

    Еднофункционален принтер с шест зареждаеми патрона за багрилни мастила, предлагащ висококачествен печат на снимки с възможност за отпечатване в големи обеми на изключително ниска цена.
  • Мастиленоструйни принтери

    Plus Glossy II PP-201

    Photo Paper Plus Glossy II на Canon е идеалната фотохартия за изключително качествени резултати с гланцирана повърхност. Тя осигурява перфектен изглед за цифрови изображения и размножаване на снимки.

Свързани статии

  • СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

    Принтери MegaTank и техните предимства

    Открийте шест причини, поради които имате нужда от принтер MegaTank.

  • ОТПЕЧАТВАНЕ

    Най-добрите принтери за дизайнери

    Принтерите са инструменти от съществено значение за дизайнерите – ние ще ви помогнем да изберете правилния модел за вас.

  • ОТПЕЧАТВАНЕ

    Мастиленоструен или лазерен: кой е подходящият за вас?

    Открийте разликите между мастиленоструйните и лазерните принтери на Canon и разберете кой отговаря най-добре на вашите нужди.

  • ОТПЕЧАТВАНЕ

    Как да използвате безжичен принтер

    Интелигентни начини да се възползвате максимално от вашия принтер.