ВЛОГОВЕ

Най-добрите фотоапарати и обективи за влогове на Canon

Намерете идеалните фотоапарати и обективи за влогове на Canon, за да подобрите съдържанието си и да предоставите превъзходно качество на видеото.
The screen of a Canon PowerShot V10 shows a smiling woman with a guitar recording a vlog.

Заснемането на видео блог е страхотен начин хората да ви опознаят – а за да заснемете видео блог, се нуждаете от фотоапарат за видео блогове. Без значение дали искате да станете инфлуенсър с хиляди последователи и YouTube абонати, или просто да се забавлявате, докато заснемате хобитата си и приключенията си по време на ваканция, има толкова много начини да развихрите фантазията си и да покажете истинската си същност чрез влог. Вярно е, че в днешно време влогърите не са никак малко, но тези, които са приятелски настроени, креативни, носещи послание, винаги ще намерят път за изява.

Посланието и стилът зависят от вас, но изброените тук фотоапарати за влогове на Canon ще направят заснемането забавно и лесно и ще вдъхнат живот на идеите ви, като същевременно ви предлагат качество на видеото и творчески контрол, от които се нуждаете, за да създадете идеален влог. Всички тези фотоапарати за влогове на Canon имат вградена Wi-Fi и Bluetooth връзка, плюс възможности за поточно предаване на живо, за да можете да споделяте видео и снимки веднага, като ги прехвърляте безжично във вашето смарт устройство, за да ги публикувате в социалните мрежи.

Ето най-добрите фотоапарати и обективи за влогове на Canon за всеки, който започва да създава влогове или е готов да премине към следващото ниво – прочетете, за да разберете защо.

Група хора се усмихват и позират, докато гледат към Canon PowerShot V10, който е в ръцете на човека отляво.

Canon PowerShot V10 е преносима и лесна за използване камера и е предназначена за записване на видео блогове със стерео микрофони, накланящ се екран и дори вградена стойка.

Потребител държи Canon PowerShot V10 в едната си ръка и смартфон с приложението Canon Camera Connect, прехвърлящо файлове от камерата, в другата.

С вградена Bluetooth и Wi-Fi връзка Canon PowerShot V10 улеснява споделянето на видео блогове с вашите последователи. Инсталирайте безплатното приложение Canon Camera Connect на вашия смартфон и можете да го използвате, за да прехвърляте и качвате своите видеоклипове и дори да управлявате PowerShot V10 дистанционно.

1. Canon PowerShot V10

Най-малката и лесна за използване камера за видео блогове на Canon, включваща вградена стойка

  • Сензор: 13,1 мегапиксела CMOS 1-инчов1
  • AF система: непрекъснат AF с проследяване на обекти
  • Екран: 5 cm накланящ се сензорен екран
  • Стабилизация на образа (в режими за видео): Цифров IS за видео или Автоматично нивелиране
  • Макс. видео резолюция: 4K (3840 x 2160)
  • Аудио: вградени стерео микрофони и вход за микрофон
  • Стойка: вградена стойка
  • Видео: налично е вертикално съотношение на изображението за видео
  • Тегло: 211 g

Опростеното управление, компактната конструкция и напълно автоматизираните режими на Canon PowerShot V10 улесняват първите стъпки във влоговете, а също така камерата разполага с ръчен режим и набор от усъвършенствани творчески функции, когато сте готови да преминете към следващата стъпка. Достатъчно лека и компактна, за да се побере безпроблемно в джоба ви, тя ще бъде с вас, където и да отидете, и ще бъде готова за заснемане на видео блогове в движение или за поточно предаване на живо, когато ви връхлети вдъхновението.

Ако не сте запознати с влоговете, можете да се възползвате от автоматичния режим за видео, режима за гладка кожа за видео или автоматичния фокус за проследяване на лица на PowerShot V10. PowerShot V10 може да записва до 4K UHD видео при 30 fps и Full HD при 60 fps, а ултраширокоъгълният обектив 6.6mm f/2.8 (19 mm фокусно разстояние при 35 mm еквивалент) пропуска много светлина при снимане на закрито или по-късно през деня и създава плитка дълбочина на рязкост. Има въртящ се екран, за да можете лесно да проверявате кадрирането, когато правите видео блог и гледате към камерата, и вграден стерео микрофон за отлично качество на звука плюс 3,5 mm жак за микрофон, ако искате да използвате външен микрофон, като стерео микрофона Canon DM-E100.

За разлика от смартфона ви PowerShot V10 разполага с вградена стойка, която може да се регулира както за снимане от висок ъгъл, така и за снимане от нисък ъгъл, без да е необходим статив (въпреки че има стандартна резба за статив, така че можете да я използвате, ако желаете).

PowerShot V10 е проектирана да направи споделянето толкова лесно, колкото и снимането, с помощта на безплатното приложение Canon Camera Connect във вашия смартфон. Освен това е съвместима с облачната услуга image.canon, така че можете автоматично да качвате съдържанието си в облака и да го препращате към уеб услуги, като Google Drive™ и YouTube.

Мъж с голямо палто, който се записва на видео с Canon PowerShot G7 X Mark III, монтиран към държан в ръка жиростабилизатор.

Видеографът и фотограф Jamie James тества Canon PowerShot G7 X Mark III в неговата фотосесия на открито.

Canon PowerShot G7 X Mark III на тюркоазена подложка с външен микрофон и дистанционно управление.

Не позволявайте звукът да ви разочарова. PowerShot G7 X Mark III разполага с 3,5 mm вход за външен микрофон, което означава, че невероятното качество на видеото ви ще бъде съчетано с безупречен звук.

2. Canon PowerShot G7 X Mark III

Компактен фотоапарат за влогъри, снимащи на всевъзможни места

  • Сензор: 20,1 MP стекован CMOS 1.0
  • Екран: 7,5 cm накланящ се сензорен екран
  • AF система: функция „Непрекъснат AF“ с проследяване на лица и обекти, 31-точкова AF система
  • Стабилизатор на образа: 4-стъпков стабилизатор на образа с изместване на оптичен елемент, функция „Интелигентен IS“ с „Усъвършенстван динамичен IS“ по 5 оси и функция „Автоматично нивелиране“
  • Макс. видео резолюция: 4K (3840 x 2160)
  • Филтър: вграден ND филтър
  • Видео: налично е вертикално съотношение на изображението за видео

Canon PowerShot G7 X Mark III е компактен фотоапарат с джобен размер, голям сензор и вграден обектив 24-100 mm (35 mm еквивалент) f/1.8-2.8. Комбинацията от ниско тегло и голям сензор го прави страхотен за всички влогъри и най-добрият фотоапарат за YouTube влогове в движение. Можете да го сложите в джоба си и да го вземете навсякъде – той е готов да посрещне всички предизвикателства, които ви поднася животът. Вграденият обектив е светкавично бърз, което означава, че никога няма да пропуснете нито един миг, а подвижният екран позволява да заснемате себе си в движение изключително лесно.

PowerShot G7 X Mark III ви дава огромно фокусно разстояние с голям диапазон. Например на спортно събитие можете да обхванете цялата сцена, преди да приближите максимално до фокусно разстояние 100 mm, за да заснемете действието. След това можете да се върнете към широк ъгъл на обектива, да обърнете сензорния дисплей, да докоснете екрана и да запишете реакцията си!

PowerShot G7 X Mark III също така предлага превъзходен режим за разпознаване и проследяване на лица. Това означава, че можете да се движите свободно, да вдигате ръцете си във въздуха от вълнение и да показвате реакцията си на случващото се, без да се притеснявате, че лицето ви ще изгуби фокус.

PowerShot G7 X Mark III се справя отлично при всякакви светлинни условия, независимо дали под заслепяващото слънце, или при светлината от лампата в спалнята, и точно това го прави перфектния фотоапарат за снимане навсякъде.

Ще можете да записвате невероятно стабилно видео дори при максимално увеличение, както и при панорамиране или в движение, благодарение на функцията "Усъвършенстван динамичен IS по 5 оси" за компенсиране на заклащането на фотоапарата.

Canon EOS R50 на статив, поставен върху маса, за да заснеме жена в розов гащеризон, заобиколена от инструменти за творчество.

Canon EOS R50 е съвместим с обективи RF (а също и обективи EF чрез гама монтажни адаптери за EF-EOS R), което ви предоставя огромен набор от творчески възможности. Използвайте светлосилен обектив с фиксирано фокусно разстояние като Canon RF 24mm F1.8 MACRO IS STM за суперплитка дълбочина на рязкост и изглед на кинофилм или преминете към ултраширокоъгълен изглед с обектива Canon RF 16mm F2.8 STM, за да уловите заобикалящата ви среда дори ако сте относително близо до фотоапарата.

Чиния с храна стои до Canon EOS R50 на статив върху маса, докато човек държи смартфон в ръката си, показвайки същото изображение като това на екрана на фотоапарата.

EOS R50 работи и с безплатното приложение Canon Camera Connect, което можете да използвате за споделяне на съдържание във вашите канали в социалните мрежи, както и за дистанционно управление на фотоапарата.

3. Canon EOS R50

Лек 4K фотоапарат за видео блогове на Canon със сменяеми обективи за снимане у дома или в движение

  • Сензор: 24,2 мегапиксела CMOS формат APS-C
  • AF система: Dual Pixel CMOS AF II с режим „Разпознаване на очи/лица“ и „Проследяващ AF“ (хора, животни и превозни средства)
  • Екран: 7,5 cm, подвижен LCD сензорен дисплей с 1,62 милиона точки
  • Макс. разделителна способност за видео: 4K (3840 x 2160) с предискретизация от 6K
  • Система за обективи: обективи RF и RF-S; обективи EF и EF-S чрез монтажни адаптери
  • Визьор: 2,36 млн. точки OLED цветен електронен визьор (EVF)
  • Аудио: вградени стерео микрофони; вход за микрофон
  • Режим за самоснимачка за видео: 2 секунди, 10 секунди, дистанционно
  • Видео: налично е вертикално съотношение на изображението за видео
  • Тегло: 375 g

Със своя 24,2-мегапикселов APS-C сензор EOS R50 е достатъчно мощен, за да създава висококачествено, неизрязано 4K съдържание у дома, и е достатъчно лек за видео блогове в движение. Благодарение на компактната си конструкция, сензорния дисплей с пълна свобода на подвижност и интуитивно управление EOS R50 е лесен за използване във всяка ситуация, която вдъхновението ви изисква.

Готови ли сте да преминете на следващото ниво? EOS R50 разполага с най-новата интелигентна система за автоматично фокусиране на Canon с проследяване на очите, лицето, главата и тялото при запис на видео и специален режим за демонстрации на продукти, за да се гарантира, че фокусът превключва надеждно от вас към всички продукти, които показвате.

EOS R50 заснема 4K видео с предискретизация от 6K сензора за максимално качество, както и Full HD 120 fps за кинематографични ефекти със забавен каданс. Можете да снимате кадри, готови за социалните мрежи, благодарение на вертикалния формат на запис 9:16 и Wi-Fi свързаността на EOS R50. Освен многофункционално чехълче за захранване на аксесоари EOS R50 има micro-HDMI и 3,5 mm стерео жак за свързване на аксесоари, като монитори и микрофони.

Снимка на продукт на открито на фотоапарат Canon EOS R10 с прикрепен микрофон и мини статив, настроен за запис на видео.

Canon EOS R10 е създаден специално за всички творци с приключенски дух. С тегло от само 429 g това е идеалният спътник за влогъри приключенци и за тези, които снимат без статив или в движение. Тук е показан със стереомикрофон Canon DM-E1D и ръкохватка-статив HG-100TBR (и двата продукта се продават отделно).

4. Canon EOS R10

Най-добрия фотоапарат за видео блогове на Canon за непрофесионални създатели на съдържание в социалните мрежи

  • Сензор: 24,2 MP формат APS-C
  • AF система: Dual Pixel CMOS AF с проследяване на очи, лице, животни и превозни средства
  • Екран: 7,6 cm, подвижен LCD сензорен дисплей с 1,04 милиона точки
  • Макс. видео резолюция: 4K (3840 x 2160); 6K (предискретизация)
  • Система на обектива: RF-S обективи; RF обективи (с коефициент на изрязване 1,6x); EF и EF-S обективи чрез монтажни адаптери
  • Визьор: електронен визьор (EVF) с 2,36 милиона точки с увеличение 0,95x
  • Аудио: вграден микрофон с вътрешно потискане на шума; вход за микрофон
  • Режим за самоснимачка за видео: 2 секунди, 10 секунди, дистанционно
  • Видео: налично е вертикално съотношение на изображението за видео
  • Тегло: 429 g

Независимо дали сте ентусиазиран видеограф с набиращ популярност акаунт в социалните медии, или начинаещ, който търси най-добрия фотоапарат за заснемане на влогове, за да започне кариера в YouTube, Canon EOS R10 е точно това, от което се нуждаете. Като ценово достъпен фотоапарат от базов клас от безогледалната система EOS R на Canon EOS R10 ви дава достъп до RF гнездо за обектив на Canon на професионално ниво за светкавично бързо автоматично фокусиране с помощта на специализираните RF-S обективи. Те включват ценово достъпния и компактен Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM, идеален обектив с общо предназначение за първи стъпки с безогледалната система.

Интелигентният AF с изкуствен интелект на Canon позволява на EOS R10 без усилия да проследява очи и лица в 100% от площта на кадъра2, така че независимо от условията на осветеност, винаги ще бъдете в центъра на вниманието. За да гарантира, че домашните ви любимци ще бъдат част от снимката, EOS R10 може да проследява и животни.

Неговият 24,2 MP APS-C сензор осигурява качеството, от което ще се нуждаете, за да гарантира, че вашето съдържание ще изглежда невероятно, предлагайки 4K запис до 60p без ограничение във времето за запис. За удивителен забавен каданс с качество на кинофилм EOS R10 записва 120 fps във Full HD, докато неговите режими за вертикално снимане създават готови за социалните мрежи кадри, които да използвате за Instagram истории и TikTok.

EOS R10 е проектиран с мисъл за всички влогъри, които снимат без статив. Разполага с подвижен сензорен екран за по-голяма гъвкавост, за да може да се виждате по време на снимане и да можете да снимате видео блогове по цял ден без нужда от статив. Комбинирайте го с лекия и компактен Canon RF 16mm F2.8 STMстрахотен обектив за начинаещи влогъри – за чисти, ясни и ултрашироки изгледи. Имайте предвид, че използването на RF обектив, предназначен за пълнокадров фотоапарат, с фотоапарат със сензор APS-C ще увеличи фокусното разстояние на обектива с коефициент 1,6x, което означава, че обектът ще запълва по-голяма част от кадъра.

В миналото дори някои от най-добрите фотоапарати за влогове за ютюбърите и създателите на съдържание са се нуждаели от външни микрофони. EOS R10 обаче се доставя с вграден микрофон, който автоматично потиска вътрешния шум на фотоапарата за постигане на чист звук, идеален за запис в движение.

Жена с гръб към фотоапарата, държаща Canon EOS R7 с прикрепен микрофон в протегнатата си ръка.

С 32,5 MP сензор и същата усъвършенствана система за автоматично фокусиране, която се използва в професионалните фотоапарати на Canon, като EOS R5 и EOS R5 C, EOS R7 е фантастична опция за създателите, които искат да усъвършенстват съдържанието си.

5. Canon EOS R7

Идеалният фотоапарат за видео блогове на Canon за създатели на цифрово съдържание и ентусиасти, които искат функции на професионално ниво

  • Сензор: 32,5 MP формат APS-C
  • AF система: Dual Pixel CMOS AF с проследяване на очи, лице, животни и превозни средства
  • Вграден стабилизатор на образа (IBIS): Да
  • Екран: 7,6 cm, подвижен LCD сензорен дисплей с 1,62 милиона точки
  • Макс. видео резолюция: 4K (3840 x 2160); 7K (предискретизация)
  • Съхранение: два слота за SD карти
  • Визьор: EVF с 2,36 милиона точки с увеличение 1,15x
  • Система на обектива: RF-S обективи; RF обективи (с коефициент на изрязване 1,6x); EF и EF-S обективи чрез монтажни адаптери
  • Аудио: вграден микрофон с вътрешно потискане на шума; вход за микрофон
  • Режим за самоснимачка за видео: 2 секунди, 10 секунди, дистанционно
  • Видео: налично е вертикално съотношение на изображението за видео
  • Тегло: 539 g

Ако сте опитен създател на цифрово съдържание или просто искате да надградите съдържанието на влоговете си и да го направите впечатляващо, висококачественият APS-C фотоапарат със система EOS R, като Canon EOS R7, е идеалното решение. Комбинирайки своя 32,5 MP сензор с RF гнездо за обективи, което дава достъп до гамата от професионални RF обективи на Canon или до съществуващите EF-S и EF обективи, EOS R7 ще осигури на вашето съдържание чистото и професионално предимство, от което се нуждаете, за да се откроите в YouTube или Instagram. Възползвайки се от същия интелигентен автофокус като при EOS R10, EOS R7 използва 527 AF зони (651 за снимки) за проследяване на обекти, лица и очи в 100% от площта на кадъра2, за да гарантира, че всяка секунда от вашето видео съдържание е идеално фокусирана..

Насочен към напредничави и независими създатели на съдържание, EOS R7 записва 4K видео при 60p и 7K предискретизирано видео при 30p, осигуряващо невероятна детайлност при преобразуване към 4K. С вътрешния запис във формат Canon Log 3 получавате и огромно количество творческа гъвкавост в процеса на последваща обработка.

С вграден стабилизатор на образа по 5 оси EOS R7 е проектиран за стабилно снимане без статив дори и в най-лошите условия на осветеност и с обективи без оптичен стабилизатор на образа. Когато е комбиниран с RF обектив със стабилизатор на образа, като универсалния Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM, който съчетава широк зрителен ъгъл с широк максимален отвор на диафрагмата, EOS R7 предлага стабилизиране на образа за до 7 стъпки3 по-ниска скорост на затвора за гладко и стабилно изображение, дори и да снимате, докато вървите.

Както прахоустойчив, така и водоустойчив, EOS R7 разполага и с два слота за карти с едновременно записване, за да гарантира, че всички ваши кадри са архивирани. Всички тези характеристики правят EOS R7 идеален за творци приключенци, които никога не знаят в какви условия могат да снимат.

Подобно на EOS R10, EOS R7 също разполага с подвижен LCD сензорен екран за заснемане на влогове без статив и вграден микрофон с вътрешно потискане на шума, осигуряващ аудио, което отговаря на качеството на вашето видео.

Фотоапарат Canon EOS R8 е поставен на статив.

Canon EOS R8 може да доставя впечатляващо видео с UHD 4K 60p качество благодарение на своя 24,2-мегапикселов пълнокадров сензор и DIGIC X процесор.

6. Canon EOS R8

Мощен пълнокадров безогледален фотоапарат за влогъри, които искат нови творчески възможности

  • Сензор: 24,2 MP пълнокадров CMOS
  • AF система: Dual Pixel CMOS AF II с режим „Разпознаване на очи/лица“ и „Проследяващ AF“ (хора, животни и превозни средства) и откриване до EV –6.5
  • Екран: 7,5 cm, подвижен LCD сензорен дисплей с 1,62 милиона точки
  • Макс. видео резолюция: 4K (3840 x 2160)
  • Система за обективи: обективи RF; обективи RF-S; обективи EF и EF-S чрез монтажни адаптери
  • Визьор: OLED цветен EVF с 2,36 милиона точки
  • Аудио: вградени стерео микрофони; вход за микрофон; изход за слушалки
  • Режим за самоснимачка за видео: 2 секунди, 10 секунди, дистанционно
  • Видео: налично е вертикално съотношение на изображението за видео
  • Тегло: 461 g

Пълнокадров фотоапарат като Canon EOS R8 е чудесен начин да разширите творческите си хоризонти. Големият му 35 mm сензор осигурява по-добро представяне при предизвикателни и променящи се условия на осветеност, както и по-голям контрол върху дълбочината на рязкост чрез подобрено боке, което може да ви помогне да подсилите желаното настроение и атмосфера на вашето съдържание.

Canon EOS R8 разполага с изключително завиден набор от функции за видео, като се възползва максимално от своя 24,2-мегапикселов сензор и DIGIC X процесор, за да достави най-доброто UHD 4K 60p качество (с предискретизация от 6K), заедно с Full HD 1080p до 180 кадъра в секунда за супер забавен каданс. Можете също така да заснемате по-продължително съдържание, без да гледате часовника, тъй като EOS R8 ви дава възможността да записвате до два часа видео наведнъж с честота на кадрите до 30p.

За снимане на влогове в движение Canon EOS R8 разполага с Movie Digital IS, който поддържа всичко стабилно и избягва трептенията при заснемане на видеоклипове без статив, базиран на 5-осова стабилизация на образа, която противодейства на трептенето във всяка посока. Ефективността е допълнително подобрена при използване на обективи с оптична стабилизация на образа.

Освен кристално ясен OLED визьор, фотоапаратът разполага с голям подвижен сензорен дисплей отзад. Той е напълно подвижен, така че можете да видите точно какво правите, докато се снимате пред фотоапарата. И за да поддържате влоговете си свързани със света като цяло, EOS R8 разполага с вградена Bluetooth, Wi-Fi и USB-C свързаност.

Свързването чрез USB-C е особено полезно за поточно предаване на живо, докато допълнителните бонуси за свързаност включват гнезда както за стерео микрофон, така и за стерео слушалки, плюс mini-HDMI порт. EOS R8 разполага и с многофункционално чехълче, което ви дава възможност за монтиране и директно свързване към смартфони с Android чрез Адаптер за смартфон Canon AD-P1 или за използване на специализирания Насочен стерео микрофон DM-E1D. Като цяло, Canon EOS R8 е мощен фотоапарат за влогове от изключителна важност.

Жена в розова рокля държи фотоапарат Canon с обектив Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM пред себе си с помощта на ръкохватка за статив, усмихвайки се пред обектива.

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM е идеалният обектив за влогове за APS-C фотоапарати, с един от възможно най-широките ъгли, в съчетание с невероятно ниско тегло и компактна форма.

Ако изберете един от фотоапаратите със сменяеми обективи тук, има много обективи на Canon, които са страхотни за водене на видео блогове, съчетавайки широки зрителни полета с изключително качество на изображението.

За APS-C фотоапарати, като EOS R50, EOS R10 и EOS R7, Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM е идеален избор за дълги дни в движение. Този лек и компактен обектив ще ви осигури рязко, стабилно видео при заснемане без статив и е идеален първи обектив, който може да носите със себе си, като ви превежда от широкоъгълни снимки до портрети, заснети от по-тесен ъгъл.

Новият Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM е компактен ултраширокоъгълен обектив за APS-C фотоапарати, който съчетава изключително голям зрителен ъгъл с невероятно малка конструкция. Огромен бонус на ултраширокоъгълното зрително поле е, че можете да се снимате пред фотоапарата, докато запълвате останалата част от кадъра с обширен фон, буквално поставяйки се в по-широк контекст на сцената. А стабилизацията на образа означава, че можете да снимате в движение и да постигнете стабилни кадри, когато сте неподвижни, дори когато работите без статив.

Ако използвате пълнокадров фотоапарат като EOS R8, тогава достъпният ултраширокоъгълен Canon RF 16mm F2.8 STM е чудесен първи обектив за начинаещи влогъри, който предлага превъзходни творчески възможности за създателите на съдържание, които искат да заснемат интериорни снимки, както и широки гледки. Междувременно RF 24mm F1.8 MACRO IS STM комбинира широки зрителни ъгли с широк максимален отвор на диафрагмата и стабилизатор на образа, а RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM предлага гъвкав диапазон на фокусното разстояние, който отговаря на нуждите ви – от свръхшироки ъгли за заснемане на влогове без статив до по-тесни ъгли, когато имате нужда от малко повече увеличение. Компактният и лек Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM с телескопична конструкция също е идеален избор за дългите дни, прекарани навън.

Избор на най-добрия фотоапарат или камера за видео блогове

Като част от пълната гама фотоапарати и камери за видео блогове на Canon, моделите тук са подходящи за всеки, който започва да води видео блог или е готов да премине към следващото ниво, включително специалната и лесна за използване камера „всичко в едно“ PowerShot V10, чак до универсални фотоапарати със сменяеми обективи, като EOS R50 и други.

Искате ли да развиете воденето на видео блогове още повече? Научете за първия опит на създателката на съдържание Alexandra Andreeva да заснеме видео с пълнокадровия Canon EOS R84 и как тя използва фотоапарата, за да създаде видео хайку4. Ако искате да се пренесете в света на пълномащабното видео производство, разгледайте и нашето ръководство за най-добрите фотоапарати и обективи за видеоклипове за YouTube4.

Написано от Jeff Meyer, Peter Wolinski и Matthew Richards

  1. Приблиз. Запис на видео с 13,1 мегапиксела, приблиз. Заснемане на снимки с 15,2 мегапиксела.
  2. Приложимо, когато рамката на обекта е показана по време на проследяване и към фотоапарата е монтиран съвместим обектив при активиран режим „AF в пълен кадър“ или при успешно разпознаване на обекта в друг режим на зоната за фокусиране.
  3. 7 стъпки според стандарт CIPA с обектив Canon RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM при фокусно разстояние 150 mm.
  4. * Достъпно само на избрани езици.

    Google, Google Drive и YouTube са търговски марки на Google LLC и този сайт не е одобрен от или свързан с Google по никакъв начин.

Свързани продукти

Свързани статии

  • ВЛОГОВЕ

    Запознайте се с PowerShot V10

    Открийте защо малката 4K камера за влогове на Canon е перфектният стартов комплект „всичко в едно“.

  • ВЛОГОВЕ

    Създаване на съдържание с EOS R50

    Издигнете социалните си канали до ново ниво с EOS R50.

  • ВЛОГОВЕ

    Как да станете влогър

    Започнете да създавате качествени влогове с нашите съвети за влогове за начинаещи.

  • ТУРИСТИЧЕСКА

    Идеалният спътник при пътуване

    Професионалният фотограф Martin Bissig предприема пътуване до Шри Ланка с EOS R10.