Отпечатвайте и споделяйте отвсякъде

Понякога трябва да отпечатате снимките си, заснети при слаба светлина, за да видите всички фини детайли, заснети от вашия фотоапарат Canon. Отпечатването на физическо копие на снимка, за която сте се потрудили доста, ще накара вас и останалите хора да я оценят много повече. Днес отпечатването няма нужда да включва трудоемкото прехвърляне на файлове в компютъра ви, свързване на принтер и след това изпращане на снимките за печат.

Ако вашият фотоапарат Canon има вградена Wi‐Fi връзка, можете да печатате директно към принтера си Canon PIXMA или да създавате резервно копие на любимите си снимки в облака.

След това можете да използвате Easy Photo Print+ за печат на снимки чрез смартфона или таблета си директно от профили във Facebook или Flickr или приложения за онлайн съхранение, като например Dropbox и Google Drive.

Можете също така да изпращате снимките си към своя домашен принтер като мигновена пощенска картичка на това, което снимате. Това означава, че любимите ви снимки, заснети при слаба светлина, могат да бъдат гордо изложени, когато се приберете у дома.

Отпечатване на снимки, заснети при слаба светлина