За това изкачване използвахме обучени професионалисти и оборудване за безопасност с разрешение на собствениците на сградата. Моля, не се опитвайте да имитирате или пресъздавате елементи от това изкачване.

Забавлявайте се и споделяйте своите снимки и видео

С годините събирате стотици фотографски спомени от различни фотоапарати, карти памет и устройства. За да ги организирате добре и да им се радвате винаги когато искате, добра идея е да ги съберете всички на едно място.

Добър подход да държите под контрол толкова много изображения е да ги преглеждате веднага след заснемането. Така няма да се затрупате с купища снимки, част от които не бихте искали да виждате повече. Помислете добре кои искате да запазите. Когато ги видите на голям екран с повече детайли, ще можете да вземете по-обективно решение кои са най-добрите.

Свързващата станция на Canon осигурява лесен начин за съхраняване на снимки и видео на едно място, за да им се наслаждавате с приятелите и семейството на екрана на HD телевизор у дома. Доближете своя фотоапарат Canon, оборудван с Dynamic NFC, към станцията, за да прехвърляте безжично изображения, или импортирайте файлове от карта памет или чрез USB кабел. Можете да използвате свързващата станция за лесно споделяне на снимки в социалните медии или публикуване в онлайн албуми като irista, за безжично разпечатване и организиране на всички тези прекрасни спомени, заснети с различни устройства.

Споделяйте своите снимки