Архивиране на ценните ви спомени

Снимките и видеото ви са безценни. Те са спомен от уникални преживявания, които никога не могат да се повторят – затова е важно да ги архивирате периодично. Избирането и запазването на най-добрите обаче понякога отнема доста време. А колкото по-дълго ги оставите в картата памет или смартфона си, толкова по-голяма е вероятността да ги загубите.

Ето защо, услугите за онлайн съхранение ви помагат да се чувствате спокойни. Прехвърлянето в облачна услуга за съхранение или в любимата социална мрежа ви гарантира сигурност. Най-новите ни фотоапарати с функция „Синхронизация на изображения” вече проверяват за нови изображения и ги прехвърлят в предпочитаната облачна услуга или социална мрежа, напр. Flickr, Google Drive или irista на Canon. Можете също да избирате и автоматично да съхранявате изображенията в компютъра, смартфона или таблета си.

Ако проявявате интерес към онлайн архивирането на снимки, разгледайте irista. Това е облачно базирана платформа, която позволява архивиране и удобно ползване на архива ви от снимки както никога досега.

Направете резервни копия на своите снимки