High speed header

Как да правите снимки на зимни динамични сцени

Вижте как посланикът на Canon Ричард Уолч разяснява как да правите впечатляващи снимки на динамични сцени в зимния сняг и открийте полезни техники за снимане на бързодвижещи се обекти. Разберете как изборът на висока скорост на затвора ще ви помогне при заснемането на ясни детайли, защо телеобективът помага за открояване на вашия обект на фона и защо кадрите с панорамиране ще ви помогнат да получите впечатляващи резултати.

Ако нашето динамично високоскоростно видео ви е вдъхновило, защо не излезете навън и не заснемете енергията на зимния сезон?

Въпреки че за някои е време за зимен сън, животът рядко се забавя през зимата. Градските панаири и празничните базари са вълнуващи места за заснемане на движението на панаирните въртележки. Опитайте се да заснемете вихрените светлини на въртележките или лицата на хората в увеселителните влакчета.

Ако имате куче, защо не вземете топка и не се възползвате максимално от зимната разходка заедно, докато снимате този прилив от енергия. Оглеждайте се и за други диви животни. Летящите птици ще ви осигурят достатъчно моменти да направите кадъра, който търсите.

Зимните спортове предлагат още повече възможности за страхотни снимки на динамични сцени. Опитайте се да заснемете фигуристи, докато се носят по леда, уловете смели плувци, които скачат в смразяващи езера, или бегачи, докато краката им се носят по замръзналата земя.

След като запечатате в снимка своята творческа визия за зимната динамика, споделете я в нашата , за да може целият свят да й се наслади.