skijoring header

Скиджоринг: зад кулисите

Снимки © Ричард Уолч. Посланик на Canon

Открийте предизвикателствата, преодолени от режисьора Маркус и нашия екип, докато заснемаха нашата история за скиджоринг. Вижте как един дрон и няколко фотоапарата Canon заснеха динамичните събития и екстремните условия в заснежена Патагония.

Скиджоринг Елате-и-вижте

Един Canon C300 Mark II е монтиран на дрона, за да заснеме последния епичен кадър на Франко и неговия кон Паулито, които продължават пътешествието си към неизвестното.

Скиджоринг Елате-и-вижте

Нашият оператор се подготвя да снима точно преди валежите от сняг. Метеорологичните условия бяха изключително променливи и пет минути след заснемането на този кадър видимостта падна до само 1,5 метра.

Скиджоринг елате-и-вижте

Нашият екип използваше моторна шейна, за да се доближи до действието. Максималната скорост на шейната беше 64 км/ч, но се наложи здраво да се потруди, за да издържи на темпото. С допълнителния кон, шампион по поло на сняг, конят Паулито на Франко Моро се чувстваше уверено в познатите му състезателни условия. Двата коня носеха специално разработени подкови за сняг, за да могат да препускат в снега.