O1 header

Дойдох, видях, намокрих се

Пет неща, които правят градските сърфисти епични

Бушуваща река, градски сърфисти, безстрашни фотографи, върхови технологии и рай на фотографските комплекти: нека ви заведем зад кулисите на нашата най-нова история от „Елате и вижте“.

1. Река Айсбах.

Двадесет тона леденостудена вода прииждат над потопени бетонни блокове всяка секунда, създавайки мощна постоянна вълна. Над сто сърфисти от целия град идват тук всеки ден, за да освободят напрежението от работния ден и да демонстрират невероятни движения.

2. Фотографски платформи, платформи и пак платформи.

С тях всичко става по-добре. Над 3 дни нашият екип снима с невероятна смесица от новаторски фотографски и филмови техники, използвайки въпросните платформи, сглобени специално за това събитие. Използвахме ги, за да ви отведем направо на бреговете на река Айсбах в Мюнхен чрез мобилния ви телефон. Платформата на 180º използва широкоъгълен обектив с новата кинематографска камера EOS C300 Mark II, а другата платформа ви позволява действително да правите високоскоростни кадри и да се приближите до действието, предоставяйки ви на разположение истински камери на Canon.3. Нашите сърфисти. Реката е на местните сърфисти.

Филмът е заснет с трима от най-известните сърфисти на реката: Тао, Карина и Алекс. Тези хора са невероятни, нищо не е непостижимо за тях. Уменията и устойчивостта им върху вълната ни омагьосаха.

4. Шамо.

Нашият професионален фотограф използва новия Canon EOS-1D X Mark II за снимките, за да улови идеално действието от здрач до среднощ. Шамо също няма страх. След снимките той се качи на дъската на Тао и сърфира по вълната със своите ботуши.5. Нощно време.

През нощта всичко е по-завладяващо. Да, можехме да снимаме и през деня, но къде остава предизвикателството? Използвахме фоновата светлина на уличните лампи, за да уловим усещането за града, и пуснахме във водата големи надуваеми светлини, създаващи лунен ефект, който откроява всеки сърфист на бушуващата вълна.

Разгледайте интерактивното ни преживяване „Градски сърфисти“ тук.