Градските катерачи Вадим и Витали са двама приятели от Русия, които прекарват времето си, като изследват най-впечатляващите световни градове. Те не се спират на познати пейзажи, а търсят уникални и вълнуващи гледки, които се виждат само от най-високите сгради.

Като преодоляват страха, качват адреналина си и се стремят да правят неповторими снимки, двамата често попадат на първите страници на вестници и списания заради изкачването на едни от най-известните сгради в света. Тези модерни изследователи посвещават усилията си да търсят красиви изображения, които да заснемат от спиращи дъха позиции.

Подобно на други авантюристи на Canon те преследват страстта си и разкриват на света уникалните гледки от местата, които покоряват.

Можем да ви помогнем да заснемате забележителни снимки и видео. Продължете да четете и се възползвайте максимално от вдъхновяващите съвети и техники, които ви предлагаме да използвате, за да видите света от съвсем различна перспектива. След като ги прочетете, излезте навън и открийте скритата магия на града. Ние ще ви помогнем да го заснемете от своята гледна точка и да споделите истории, които ще ви свържат с хора от всички краища на света. Елате и вижте.

Техники

Снимане и споделяне без усилия