Добре дошли в Мюнхен, дано сте си взели сърфа. Елате при нас с Тао, Алекс и Карина – трима от най-вълнуващите речни сърфисти в света – на бреговете на Айсбах – домът на речното сърфиране.

Разгледайте интерактивното ни преживяване чрез мобилно устройство или настолен компютър и се потопете в тази уникална общност от сърфисти в сърцето на Германия. Почувствайте какво е да сте на професионални снимки с най-новото оборудване от Canon в ръка. Вземете нашия EOS-1D X Mark II и увеличете чрез вариото, за да заснемете синхронното сърфиране на Алекс и Карина по буреносната река. Снимайте бързите движения на Тао при слаба светлина, докато той цепи вълната през нощта и прави трикове, и после ги споделете с приятели.

Както при всичките ни истории от „Елате и вижте“ и при тази се надяваме да ви вдъхновим да вземете фотоапарата или смартфона и да отидете да изследвате света. Нека ви помогнем да заснемете своите страхотни снимки с нашите филми „как се прави“ и „съвети за фотографски комплекти“. Открийте истории, които са пред вас на прага на вратата ви – открийте креативността си, споделете я с другите и те със сигурност ще се заинтригуват.

Разгледайте интерактивното ни преживяване „Градски сърфисти“ тук.

The story of the wave

Разказът за вълната

Полунощ е и сте насред града. И познайте какво? Сърфирайте! Присъединете се към градските сърфисти от Мюнхен и вижте историята за вълната на река Айсбах.

Meet the surfers: Tao, Alex and Karina

Запознайте се със сърфистите: Тао, Алекс и Карина

Ето трима известни мюнхенски речни сърфисти, които ще ни помогнат да разкажем нашата най-нова история от „Елате и вижте“.

Take better portraits

Снимайте по-добри портрети

Портретните снимки са лесни за заснемане, но добрите резултати се постигат трудно. Нашите полезни съвети ще ви помогнат да превърнете добрите снимки в чудесни.

How to use natural light

Как да използвате естествената светлина

Научете повече за това, как се променя светлината през различните часове на деня. Открийте как да използвате настройките на фотоапарата, за да постигнете най-добър резултат.

Shoot sharper fast-moving action

Снимайте по-резки динамични сцени

Заснемането на страхотни снимки на динамични сцени, като например градски речни сърфисти, сноубордисти или бегачи означава да мислите в перспектива.

Capture stunning details, even in low light

Снимайте с невероятни детайли – дори при слаба светлина

Заснемането на детайли, когато светлината е оскъдна, може да се окаже трудно – особено ако ползвате камерата на смартфона. Научете повече за използването на отвора на диафрагмата, ISO настройките и скоростта на затвора.

Zoom in and capture fast action

Използване на вариото и снимане на динамични сцени

Заснемането на динамични сцени е свързано с улавяне на моменти за част от секундата, затова трябва да следите играта.

Behind the scenes - City Surfers

Зад кулисите – градски сърфисти

Светлина, камера, сърф! Елате и вижте зад кулисите градските сърфисти на Canon в река Айсбах.

Side by side: Canon cameras versus smartphone cameras

Сравнение: фотоапаратите на Canon срещу камерите на смартфоните

По време на скорошните ни снимки на градските сърфисти помолихме фотограф аматьор да ни помогне в сравнението на снимките, направени с най-новите фотоапарати на Canon и с камерите на водещи смартфони. Прегледайте резултатите.

The kit you need for shooting and instant sharing

Фотографският комплект, който ви е необходим за снимане и моментално споделяне

С правилното оборудване можете да споделяте вълнуващи снимки моментално с приятели и последователи.

The perfect kit for portable flexibility

Перфектният комплект за преносима гъвкавост

Не винаги е удобно да се носи голям фотоапарат и чанта с фотографски комплект. Тъй като камерата на смартфона не предлага качествено изображение, ви трябва фотоапарат, който се справя с това.

A kit list for controlling the light

Списък с комплекти за управление на светлината

Ако искате да направите пълни с атмосфера, креативни и добре експонирани снимки, ще ви трябва подходящият комплект.

  • Canon
  • Get Inspired
  • Речно сърфиране в Мюнхен – Canon – Елате и вижте