Управление на печата

Съвременните предизвикателства

Съвременният начин на работа би бил немислим преди 20 години: гъвкаво работно време, мобилни служители, нарастващи обеми от документи, които да бъдат обработени в електронен формат.

Тъй като печатът не е само печат, повече от всякога е изключително важно да се използва платформа за документи и печат, която ви позволява ефикасно и ефективно управление на документи.

Canon предлага мощно портфолио от многофункционални принтери и цялостни решения, които могат да осигурят продуктивно и ценовоефективно управление на печата на документи.


Защо управление на печата от Canon?

  • Подобрена продуктивност на служителите 98% от компаниите смятат, че обработката на документи е важна. За 46% тя е от "съществено значение" * Решението на Canon позволява хартиените документи многократно да бъдат подреждани, сканирани или отпечатвани отново, изпращани по електронна поща или запаметявани в споделена папка през целия им жизнен цикъл. Времето, традиционно губено за тези дейности с ниска продуктивност, е намалено значително. 52% от потребителите, които използват смартфони за работа, са заявили, че не могат да печатат от техните устройства, но биха желали ** Служителите ви ще се възползват от мобилен печат и сканиране, споделяне на информацията вътре и извън компанията.
  • Управление и намаляване на разходите за печат и копиране Компаниите, които активно управляват своите принтери, копирни машини, многофункционални и факс устройства, могат да спестят между 10 и 30% от разходите си за печат * Чрез вградената система за отчети можете да следите и да оценявате печата, копирането, сканирането и използването на факс, което позволява вътрешните разходи да бъдат разпределяни правилно, както и да се извършва одит на текущата употреба.
  • Увеличаване сигурността на документитеНад две трети от организациите работят с поверителни или чувствителни документи, като 79% от тях ги печатат чрез достъпен за множество служители принтер * Потребителите ви ще могат да изпращат чувствителни документи към всеки принтер в мрежата и да ги отпечатват само когато са при принтера, за да си ги вземат. Всеки може да избере кога и къде да отпечата и да е сигурен, че документите му остават защитени.

Научете повече:
uniFLOW - единна платформа за управление на процеса на печат: брошура
uniFLOW - единна платформа за управление на процеса на печат: видео
Платформа imagaRUNNER ADVANCE: брошура
Платформа imagaRUNNER ADVANCE: видео
Примери от практиката за управление на печата от Canon

 

Моля, свържете се с нас, за да научите повече по темите по-горе по време на лична среща:
Свържете се с нас

 

*Източник: Canon Office Insights Report 2013
** Източник: Gartner, Cost- Cutting Initiatives for Office Printing, юни 2012