Мобилен печат и сканиране

Да бъдеш мобилен

Смарт устройствата стават все по-популярни. Нарастващият процент "мобилни служители" вече оценяват възможността за използване на смарт устройства и базирани в облака услуги за достъп и бърза обработка на електронни или печатни документи:

  • 51% желаят да могат да сканират документи към облачни приложения*
  • 43% виждат полза от мобилния печат*
  • 27% смятат, че Wi-Fi комуникацията за принтери или скенери е подобрила значително тяхната продуктивност*

* IDC Hardcopy Device Usage - Effect of Mobility On Print, март 2011

Решенията за печат и сканиране на Canon могат да се свързват към мобилни устройства и облачни услуги в крак на тенденцията за "мобилни служители".

Да бъдеш мобилен - видео

Офис решенията за печат на Canon сега са фокусирани върху предизвикателствата, свързани с увеличаване на продуктивността на служителите и по-интелигентна работа. Второто поколение многофункционални принтери imageRUNNER ADVANCE и лазерни принтери i-SENSYS могат да отпечатват от смарт устройства и предлагат интеграция с базирани в облака приложения. Безплатното приложение Canon Mobile Printing ви позволява да отпечатвате разнообразни документи от мобилни телефони и таблети, подобрявайки споделянето на информация във и извън съвременната офис среда.

Научете повече:
Брошура “Мобилна и облачна свързаност” за imageRUNNER ADVANCE на Canon
Приложение Canon Mobile Printing за iPhone и iPAD
Гама Canon i-SENSYS за мобилен печат
Лазерни принтери, поддържащи мобилен печат

Решенията за сканиране на Canon от гамата imageFORMULA позволяват на мобилни или отдалечени служители, както и на тези, които са в офиса или търговския обект, да сканират документи директно към устройства с Apple iOS и Android и да ги споделят веднага към облачани приложения. Това означава, че различни по размер компании могат да сканират, обработват и споделят данни директно на място.

Научете повече:
Презентация: "Решения за мобилна работа"
imageFORMULA P-215 - видео
Мобилно приложение за сканиране CaptureOnTouch - iPhone, iPad, iPod touch
Мобилно приложение за сканиране CaptureOnTouch – Android

Широкоформатните решения на Canon от гамата imagePROGRAF също поддържат мобилен печат (чрез софтуер за печат и споделяне), като позволяват бърза обработка на множество файлове в различни формати (pdf/jpg/tif) и лесно споделяне на файлове с други потребители чрез облачни услуги за съхранение.

Устройствата за професионален печат на Canon също са с възможности за мобилен печат. С използване на приложение за Fiery файловете могат да бъдат отпечатвани директно от мобилни устройства към принт-сървъра.

 

Моля, свържете се с нас, за да научите повече по темите по-горе по време на лична среща:
Свържете се с нас