PRISMAprepare

С многофункционалния софтуер PRISMAprepare професионалистите в областта на печата могат по-продуктивно и рентабилно да подготвят перфектни документи.

Ползи

  • Цялостна подготовка на документи
  • Интуитивен и лесен за използване
  • Съвместим с всеки принтер за форматирана хартия
  • Отвореният интерфейс гарантира максимална гъвкавост
  • Функции, увеличаващи продуктивността
  • Проектиран за максимизиране на печалбата

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PRISMAprepare

Многофункционалното решение за подготовка на документи


PRISMAprepare удовлетворява изискванията на професионалистите за подготовка на печата – интегрирано решение с удобен за използване дисплей. От изтриване на елементи от страници и подобряване на документите до проверка и корекция на цветовете, подготовка на документи за поставяне на телбод, линии за сгъване или перфорации – това интегрирано решение позволява на оператора дори да подготвя документни коли за подшиване с телбод или за лепене (една до друга). Удовлетворявайки всички тези нужди, софтуерното решение улеснява автоматизацията на всички повтарящи се задачи – от подготовка на документите до отпечатване, освобождавайки оператора за друга работа.

Изключително лесно използване


Отличеният с награда потребителски интерфейс ‘Ocean Style’ улеснява подготовката на впечатляващи документи с високо качество. Интуитивният екран за оформление и преглед на завършения документ (What You See is What You Get) ви дава контрол над най-сложните задачи, практически елиминирайки необходимостта от множество проверки и намалявайки риска от грешки.

Гъвкави отворени стандарти


PRISMAprepare използва отворения PDF стандарт. Така че можете да опростите работните процеси, докато поддържате отворена системна архитектура. Софтуерът PRISMAprepare 6.1 се базира на Adobe PDF Library, което ускорява инсталирането и ви позволява да поемате по-големи и сложни задачи.

Удобен отворен интерфейс


PRISMAprepare може да поддържа интерфейс с до 10 самостоятелни програми с възможност за работа с PDF, базирани на Windows. Софтуерът може безпроблемно да извиква популярни приложения, като например Adobe Photoshop®, позволявайки ви да извършвате сложни редакции и подготовки в други приложения, след което да импортирате редактираните си документи обратно в PRISMAprepare и да продължите оттам, където сте спрели.

Увеличаване на продуктивността


PRISMAprepare допринася за оптимизиране на продуктивността чрез подобряване на автоматизацията, колирането, поставянето на маркировки за подрязване и чрез директен печат на програмирани документи. Предварително запаметените шаблони позволяват на операторите лесно добавяне на съдържание чрез мишката в "гореща папка" за създаване на готов за печат документ. Нови функции, включително усъвършенствано създаване на гръб на книга, лесно създаване на корица на документ и подобрена функционалност за персонализиран печат на променливи данни, подобряват гъвкавостта и продуктивността на този софтуер, който вече предлага опция за интеграция на полупоточни и автономни финишъри (от Ultimate Bindery) в работния процес.

Максимална възвращаемост на инвестицията


PRISMAprepare повишава печалбата ви, като ви помага да извършвате задачите по-бързо. Премахването на необходимостта от тестово отпечатване на документите може да спести ценно време в сравнение с множество други съществуващи решения – така че ще можете да обработите повече задачи и да увеличите печалбата си. Автоматичното гъвкаво разпознаване на цветовете позволява най-продуктивното разделяне и обединяване на цветни и черно-бели страници – предоставяйки висококачествени резултати при по-ниски разходи.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PRISMAprepare, неговите функции и какво може да прави.