За офиса

iW Publishing Manager

Ако някога ви се е налагало да подреждате или да комбинирате и отпечатвате документи, съдържащи материали от различни приложения, вие ще знаете колко много време може да отнеме това.

Комбинирайте бързо сложни документи

iW Publishing Manager (iWPM) на Canon прави възможно да сглобите по електронен път сложни документи чрез няколко прости команди „drag and drop” с мишката. След това можете да запаметите цялата задача (включително всички инструкции за финиширане), за да я използвате отново.

Лесно използване
Ако знаете как се работи с текстообработващи програми, значи знаете повече от достатъчно, за да започнете незабавно да публикувате документи с iWPM.

Направете всеки документ значим и пълен с информация
iWPM ви позволява да създавате глави или индивидуални страници, които лесно могат да бъдат местени в рамките на документа за по-лесна обработка. И това не е всичко. Можете да добавяте линии, графики, водни знаци и анотации. Изпращайте потребителски каталози и ценови листи на своите клиенти. Добавете възможности за разпространение, като запаметите задачите в PDF формат. Придайте им професионален външен вид с възможностите за финиширане на Canon.

Пълна съвместимост
iW Publishing Manager е замислен така, че да използва всички опции за финиширане на иновативната гама от черно-бели и цветни принтери на Canon.

 

spacer
					image
Useful Downloads
iWPM Brochure
Вашите решения
Отчетност на документи
Управление на документи
Разпространение на документи
Сигурност
Управление на отпечатването и устройствата
Контрол на цветовете
Работен поток
Отпечатване с променливи данни
Решения за професионален печат [PDF, 736 KB]