За офиса

Интегрираността на Therefore™

Интегриране с мултифункционални принтери

Системата Therefore™ позволява безпроблемно интегриране с мултифункционалните принтери на Canon.

Приложението на Therefore™ за мултифункционални принтери е MEAP приложение, което интегрира iR устройствата на Canon директно със системата Therefore™. Потребителите могат да сканират документи чрез устройството и да ги запаметяват директно в Therefore™ заедно с всички необходими индексиращи данни. Класифицирането, индексирането и съхраняването могат да бъдат изпълнени директно чрез дисплея на мултифункционалния принтер – не е необходимо дори вашият компютър да е включен!

Log-on Screen on MFP

Therefore

Scan Preview on MFP

Therefore

Select category on MFP

Therefore

 

Интегриране с eCopy™ ShareScan®

За потребители на eCopy™ конекторът на Therefore™ за свързване към eCopy™ ShareScan® позволява запаметяване на документи директно от мултифункционалния принтер в Therefore™ . Софтуерът eCopy™ позволява също изпращане на документи до множество дестинации.  Интегрирането с eCopy™ Desktop™ позволява документите да бъдат анотирани и след това запаметени в Therefore™ чрез използване на бутона „Save to Therefore™”.

Main Screen on MFP

Therefore

Scan Preview on MFP

Therefore

Select Category on MFP

Therefore

 

Интегриране със софтуер на други производители

Therefore™ може да се интегрира със SAP® R/3®, Microsoft® Dynamics NAV®, Microsoft SharePoint и COLD „mainframe” компютри.

Безпроблемно интегриране с Microsoft Dynamics NAV

Конекторът на Therefore™ за свързване към Microsoft Dynamics NAV позволява на потребителите да взаимодействат безпроблемно между Therefore и Microsoft® Dynamics NAV®. Връзката между Therefore™ и Microsoft® Dynamics NAV® осигурява на потребителите преглед в реално време на цялостния поток на документите в организацията заедно с лесен достъп до всички създадени данни и документи.

Крайният резултат е цялостно решение за управление на бизнеса с възможност за персонализиране, което ще ви спести време и пари. Като използват Microsoft® Dynamics NAV®, потребителите могат:

• да сканират документи,

• да импортират документи,

• да индексират автоматично документи в Therefore™ от полетата на Microsoft® Dynamics NAV®,

• да намират документи,

• да отпечатват документи,

• да разпределят документи,

• да преглеждат документи.


 

 

Безпроблемно интегриране с Microsoft® SharePoint® 2007

Клиентите на SharePoint могат да се възползват от безпроблемно интегриране с Therefore™, подобрявайки събирането и управлението на жизнено важна за бизнеса информация, основана на хартиени носители.  Системата Therefore™ стои под SharePoint, за да формализира индексирането и съхраняването на документи. Това означава, че потребителите ще продължат да се възползват от потребителския интерфейс и функциите на SharePoint, но ще получат и допълнителните предимства на ефективното събиране, съхраняване и интегриране на документи, осигурено от Therefore™. Това също ще намали размера на базата данни на Sharepoint, което ще осигури максимална скорост на работа независимо от обема на данните.

Therefore™ COLD

COLD процесите на Therefore™ отпечатват бързо и автоматично списъци и „spool” файлове (ASCII текст, бинарни файлове, XML и PDF) от „mainframe” системи или генератори на отчети.

Therefore™ API

Therefore™ API позволява интегриране със софтуер на други производители чрез използване на Therefore™ SDK (комплект за разработка на софтуер).

Интегриране със SAP®

Therefore™ осигурява централизирано управление на цялата информация и едновременно свързва SAP® процесите със съответните документи.

Входящите хартиени и електронни документи могат да бъдат запаметени в Therefore™ директно от потребителския интерфейс на SAP®. Всички приложения на Therefore™ поддържат всички бар код функции на SAP® и са напълно интегрирани в сторидж сценариите на SAP®. Therefore™ може да събира индекси на документите директно от SAP® процесите.

За документи като обвързана с клиента продукция или „spool” файлове, Therefore™ осигурява автоматизирани задачи за съхраняване. Всички данни за реорганизация на SAP® могат да бъдат запаметени в Therefore™. По този начин се постига рентабилно освобождаване на SAP® базите за съхранение на данни, като тези данни могат да бъдат възстановени в SAP® по всяко време.

Пълната интеграция означава, че всички документи, управлявани от Therefore™, могат да бъдат отворени и прегледани директно чрез SAP® приложенията. Документите могат да бъдат възпроизведени или чрез приложенията на Therefore™, или чрез вътрешните приложения на SAP® за преглед на документи.

spacer
					image
Useful Downloads
Therefore™ Brochure
Therefore™ Video
Related Information
Какво представлява управлението на документи?
Защо да изберете Therefore™?
Скалируемостта на Therefore™
Компоненти на Therefore™
Функции на Therefore™
Therefore™ Home