За офиса

Компоненти на Therefore™

Therefore™ се състои от няколко приложения:

Therefore™   навигатор

Therefore™ Navigator позволява да търсите, намирате, групирате и сортирате документи, запаметени в софтуера. Той също управлява процесуалните задачи на работния поток. Навигаторът е началната точка, от която потребителите могат да стартират Therefore™ Viewer.

 


 

Преглед на документи

Therefore™ Viewer възпроизвежда, ротира, анотира и отпечатва документи, запаметени в Therefore™. Това приложение позволява също така да създавате нови версии на документа, да редактирате неговите индексни полета и да преглеждате предходните му версии. Документите, асоциирани с определени приложения, инсталирани във вашия компютър, се отварят със съответното приложение. Но приложението Viewer ви позволява също да преглеждате документи в над 250 вида файлови формати дори ако приложението, с което са създадени, не е инсталирано в компютъра ви. Така например, представете си, че получите чертеж, създаден с AutoCAD. Вие ще можете да го отворите, въпреки че софтуерът не е инсталиран във вашия компютър.


 

Събиране на документи

Therefore™ Capture Client се използва за сканиране и запаметяване на документи в Therefore™. Приложението Capture Client обикновено се използва със скенер за документи, въпреки че може да се използва и за импортиране на документи от твърд диск или за класифициране и индексиране на документи, които вече са запаметени в Therefore™.  Поддържа се както разпознаване на бар код, така и оптично разпознаване на символи, които могат да бъдат използвани за индексиране на документи и за разделяне на групи.


 

Достъп до мрежа

Therefore™ Web Access използва уеб браузър (обикновено Microsoft® Internet Explorer®) за търсене и възпроизвеждане на документи, запаметени в системата за управление на документи Therefore™.

Възможността за сканиране на документи в Therefore™ или за включване в работен поток чрез мрежа е полезна за малки филиали и дори за офиси у дома. Използването на потребителско име и парола през защитена връзка позволява на потребителите да се възползват от функциите на Therefore™ от което и да е местоположение с достъп до интернет. Уеб клиентът на Therefore™ позволява това, без да е необходимо инсталиране на Therefore™ софтуер в използвания компютър. Начинът на използване е същият като начина, по който се използват Therefore™ Navigator и Viewer, давайки ви възможност да оцените предимствата на системата по всяко време и навсякъде.  За да гарантира сигурността на данните в интернет, уеб клиентът на Therefore™ поддържа защитена комуникация чрез SSL.


spacer
					image
Useful Downloads
Therefore™ Brochure
Therefore™ Video
Related Information
Какво представлява управлението на документи?
Защо да изберете Therefore™?
Скалируемостта на Therefore™
Функции на Therefore™
Интегрираността на Therefore™
Therefore™ Home