За офиса

iW Document Manager

С iW Document Manager (iWDM) на Canon можете да преместите своите документи в цифрови картотеки, които всеки може да използва, като усъвършенствате по този начин своята работна среда, повишавайки производителността и спестявайки място. Това решение е много по-ефективно по отношение на разходите в сравнение с традиционните методи за управление и разпространение на документи.

Картотеката на 21 век

iWDM ви дава възможност да използвате своето мултифункционално устройство от Canon за създаване и споделяне на електронна картотека на всяка значима информация. Благодарение на простотата на функцията „drag and drop”, iWDM се използва толкова лесно, колкото и вашия текстов редактор.

Съхрани и намери
iWDM може да съхрани всичко, което може да бъде сканирано. Инструменти с богати възможности за търсене на текст ви осигуряват бързо и лесно намиране на документи само с няколко щраквания с мишката, след което можете да ги изпратите по факс, по email или да ги отпечатате просто като ги преместите и пуснете с мишката върху подходящата икона.

Тотална гъвкавост
Лесно можете да създавате доклади, съдържащи множество различни типове документи. Просто направете електронна папка за всички тях. След това можете да ги обработвате, премествате, завъртате, да добавяте заглавия и накрая да ги споделяте или дори да ги конвертирате в PDF.

По-ефективна съвместна работа
iWDM прави споделянето на информация незабавно и интуитивно. Това е идеалният начин да работите с незабавна актуална информация или да създадете по-ефективна среда за съвместна работа с колегите.

spacer
					image
Useful Downloads
iWDM Brochure
Вашите решения
Отчетност на документи
Управление на документи
Разпространение на документи
Сигурност
Управление на отпечатването и устройствата
Контрол на цветовете
Работен поток
Отпечатване с променливи данни
Решения за професионален печат [PDF, 736 KB]