За офиса

iWAM MEAP

С ценово-ефективното софтуерно решение iWAM MEAP на Canon получавате по-голям контрол върху отпечатването чрез истински анализ на вашите офис устройства.

iWAM MEAP ви дава подробен анализ на дейностите по отпечатване, копиране, изпращане и получаване на факс и сканиране, позволявайки ви да контролирате производителността на офиса, да обучавате персонала и да въвеждате политики за намаляване на разходите.

Контролирайте разходите, докато създавате примамливи начини за комуникация
С iWAM MEAP е лесно да държите разходите под контрол, като в същото време придавате професионализъм и зрително въздействие на своите документи.

Започнете да го използвате незабавно
iWAM MEAP запаметява всяка задача, така че можете да установите броя на отпечатаните страници, формата и вида на задачите, изпратени от отдел, потребител или устройство. Тъй като се интегрира директно във всяко MEAP-съвместимо печатащо устройство на Canon, не се изискват никакви сървъри или други ИТ ресурси. Можете да започнете да намалявате разходите си от момента, в който инсталирате iWAM MEAP, и успоредно с това са максимизирате въздействието на вашите отпечатани документи.

spacer
					image
Useful Downloads
iWAM MEAP Brochure
Вашите решения
Отчетност на документи
Управление на документи
Разпространение на документи
Сигурност
Управление на отпечатването и устройствата
Контрол на цветовете
Работен поток
Отпечатване с променливи данни
Решения за професионален печат [PDF, 736 KB]