За офиса

Управление на документи

Вашият екип все още ли губи време в търсене на нужните документи?

Офис служителите прекарват до осем часа на седмица в търсене на документи*, което е истинска загуба на време и пари на компанията. Това не трябва да е така. С решението за управление на документи на Canon можете да управлявате своята документация по-ефективно, да намалите ръчната обработка на документи и да осигурите мигновен и защитен достъп до всеки документ от всякъде. И така, ако искате да работите по-интелигентно, да спестите пари на компанията и да намалите напрежението в офиса, със системата за управление на документи можете.

Решението за управление на документи на Canon оптимизира всички аспекти от вашия бизнес с цел по-ефективно използване на информацията в документите. Решението позволява бързо и прецизно търсене и локализиране на документи, без служителят да напуска бюрото си и без да борави ръчно с документите.

Обменът и разпространението на документи, без използване на факс или пощенски услуги, които отнемат време, ще ви помогне да удовлетворите нуждите на своите клиенти по-бързо и по-лесно от всякога, независимо дали работите от централата на компанията, от нейно подразделение или от вкъщи.

Нашите опитни консултанти за Бизнес решения работят заедно с вас, за да се запознаят подробно с вашите нужди. Благодарение на богатия си опит, те могат да ви помогнат да идентифицирате потенциалните подобрения, които системата за управление на документи може да реализира за вашия бизнес. И тъй като нашите системи са изградени от модули, те лесно се интегрират, без да е необходимо преорганизиране на съществуващите процеси, и същевременно понижават до минимум разходите и срива, който новите системи често причиняват.

И така, с богат опит в различни сектори на индустрията и различни зони на приложение, например Право, Медицина, Образование, Застраховане, решението за управление на документи на Canon е специално проектирано така, че да реализира потенциала на вашия бизнес и да ви осигури бърза и измерима възвръщаемост на инвестициите.

Избирайки Canon, вие се възползвате от нашето уникално предложение “цялостен продукт” с една единствена точка на контакт чрез нашите опитни консултанти, които могат да ви препоръчат правилните компоненти, подходящи за изискванията на вашия бизнес. Наред с това, предлагаме постоянна помощ, чрез която вашата система ще продължи да се развива паралелно с вашите променящи се нужди.

*Проучване на Blue Lion

spacer
					image
Свързан софтуер
Therefore™
ADOS
Вашите решения
Отчетност на документи
Управление на документи
Разпространение на документи
Сигурност
Управление на отпечатването и устройствата
Контрол на цветовете
Работен поток
Отпечатване с променливи данни
Решения за професионален печат [PDF, 736 KB]