За офиса

Услуги по поддръжка

Висококачествените системи се нуждаят от компетентно обслужване и поддръжка, за да гарантират максимум производителност или в случай на повреда - минимум смущения за работния процес и бизнеса. Ние разполагаме с мрежа от напълно обучени и добре оборудвани инженери почти във всяка точка от Европа, чиято цел е да осигурят точно такива услуги.

В съвременната офис среда всички процеси спират при срив в системата или неизправност на важен компонент. С обслужване и поддръжка от Canon можете да бъдете сигурни, че извличате максимума от своите бизнес решения и следователно получавате максимума от своята инвестиция.

Както бихте очаквали, ние сме експерти в поддръжката и обслужването на своите продукти, но също така сме сертифицирани да обслужваме много други марки при нужда.

Благодарение на нашите постоянни инвестиции в обучението на инженери, вие имате достъп до една от най-големите сервизни мрежи на пазара, независимо къде в Европа се намирате. Нашата гъвкава гама от услуги за поддръжка ви дава възможност да изберете пакет, който е най-подходящ за вашия бизнес.

За техническа помощ и софтуерна поддръжка можете да се свържете чрез телефон с нашите центрове за помощ и поддръжка на потребители на Canon, за да получите бърз и лесен отговор на своите въпроси от любезен и опитен сервизен персонал.

Поддръжката от Canon ще ви осигури истинско спокойствие. Резултатът от нашите постоянни наблюдения върху удовлетвореността на клиентите ни показва, че нашите клиенти са изключително доволни и ние използваме това, за да продължаваме да подобряваме нашето обслужване.

spacer
					image
Нашите услуги
Консултантски услуги
Интегриране на системи
Обучение и квалификация
Поддръжка