За офиса

Услуги по внедряване

Промяната на вашата бизнес система може да отнеме много ценно време и средства и да наруши процеса на работа, ако не разполагате с обучен персонал, който да осъществи промяната. Ние от Canon разчитаме на богатия си опит, за да внедрим вашето ново решение бързо и с минимум прекъсване на работния процес.

С нашите услуги по внедряване интегрирането на вашата нова бизнес система или компонент се осъществява лесно и гладко без смущения или прекъсване на основните бизнес дейности.

В основата на това стои доброто планиране, базирано на задълбочена оценка на целия процес. Благодарение на нашия богат опит, планирането е една от многото ни силни страни. Първо одобряваме срока на изпълнение и след това организираме всичко така, че да осигурим навременно изпълнение на ключовите процедури.

Нашият опитен екип притежава всички необходими умения; инсталиране, окабеляване, конфигуриране и тестване, за да осигури оптимално ниво на производителност за вашата система за възможно най-кратко време.

С услугите по внедряване на Canon можете уверено да развивате своя бизнес и същевременно да осигурите без прекъсване високото ниво на услуги, на което са свикнали вашите клиенти.

spacer
					image
Нашите услуги
Консултантски услуги
Интегриране на системи
Обучение и квалификация
Поддръжка