Защо да станете партньор на Canon?

Работейки съвместно с нашите партньори, партньорският канал на Canon обединява уменията и иновациите, необходими за развиване на силата на марката, продуктите, решенията и услугите на Canon с цел постигане на взаимен успех.

Ние в Canon вярваме, че нашите партньори се нуждаят от:

 • Ясен път към печалба, който да е конкурентен на други продукти и услуги
 • Конкурентни на пазара продуктови иновации
 • Надеждна доставка и поддръжка на продукти на Canon
 • Партньор с изградено име на пазара

Лесно правене на бизнес

Canon се стреми да улесни своите партньори при правенето на бизнес с нас. Ние сме поели ангажимент да ви подкрепяме във всеки етап на пътешествието – от планирането до следпродажбената поддръжка. Нашият подход към бизнеса е повлиян от философията Киосей, която гласи: "съвместен живот и работа за общото благо". Ние сме изключително горди с нашия екип от хора, които непрекъснато демонстрират тази философия. Ние предлагаме човешко лице и сътрудничество при взаимодействието с партньори, гарантирайки, че разбираме вашите проблеми и предоставяме дългосрочни взаимни финансови ползи и успехи.

Планирайте своя бизнес

Име две различни партньорски програми на Canon, предназначени да предоставят точно това, което отговаря на вашите способности и опит. Ще работим с вас, за да съгласуваме най-доброто вместване във вашия годишен бизнес план. Това ще подкрепи вашите бизнес цели и ще ви позволи да растете с Canon. Ние ще идентифицираме области за развитие, за да ви помогнем да постигнете допълнителна стойност, компетенции и ползи за бизнеса. Вашият бизнес план ще включва задълбочен анализ на вас като партньор, който води до съгласувана стратегическа визия, очертана от ясни цели и развитие в бъдещето. Ние ще работим с вас по съставянето на план за действие за постигане на тази визия, преразглеждайки го на всеки шест месеца, за да проверим прогреса и да го адаптираме по подходящ начин, за да гарантираме, че не изоставате. Нашите мениджъри за връзка с партньори и консултанти също ще ви предоставят страхотни бизнес възможности и ценен поглед върху пазара.

Развийте своя бизнес

Партньорските програми на Canon са съставени от изчерпателен набор от сертификати. Първата стъпка е да покажете, че притежавате висок стандарт на умения и знания, необходими за предоставяне на качествени услуги на своите клиенти. Сертификатите дефинират вашата конкретна област на компетентност и обхвата на портфолиото, което можете да предложите на новите си клиенти. Сертификатите ви позволяват да изтъкнете своите умения, да жънете печалби и да се радвате на по-доволни клиенти. Ние се фокусираме върху развиването на предпродажбените, продажбените и следпродажбените умения на вашия екип, свързани с технологиите на Canon. Даваме ви достъп до нашия портал за обучения на Canon, който предлага комбинация семинарно и онлайн обучение, създадено да предостави на вашия екип задълбочените знания и умения, които са необходими за стимулиране на растежа.

Максимизирайте своята печалба

Нашите партньорски програми отчитат, че има различни типове партньори, които имат различна мотивация за работа с Canon и следователно имат нужда от различни нива на подкрепа. Нивото на подкрепа, което получавате, зависи от вашите:
 • Лоялност и ангажираност
 • Сертификати
 • Способности
Бизнес стимулите са жизнено важен елемент на нашите партньорски програми. Canon ще ви предостави пакет финансови облаги, който ще гарантира възвращаемост на вашата инвестиция. Стимулите ще бъдат синхронизирани с вашия бизнес план, за да ви помогнат да растете и печелите нови бизнес възможности. Ние активно подкрепяме вашия растеж, предоставяме резервни барабани и консумативи, съвместен маркетинг, подпомагаме участието ви в търгове, осигуряваме продуктови и изложбени промоции и специални оферти.

Създайте търсене

Идентичността като партньор на Canon, изложбените материали и събитията ви помагат да станете максимално разпознаваеми на пазара и да постигнете популярност сред своите потенциални клиенти. Ние участваме с щандове и събития на международни изложения, като например EXPO, които можете да посетите и дори да поканите своите настоящи и потенциални клиенти. Ние поддържаме онлайн локатор за партньори, който насочва потенциалните клиенти от вашия регион към вас и ви помага с препоръки как да се снабдите с надеждни и висококачествени данни за клиенти. Ние също така ви помагаме да създавате убедителни послания, с които да ангажирате своите настоящи и потенциални клиенти и да създавате търсене. В зависимост от вашето ниво на сертифициране и компетенции ви подпомагаме с допълнителни анализи на вертикалните сегменти (например производство, образование, юридически услуги) и маркетингови материали, които да насочите към лицата, вземащи решения, като например ръководители на финансови, ИТ и маркетингови отдели.

Продавайте

Всички ние искаме да стимулираме продажбите, затова ви предоставяме комплект от инструменти, които да ви помагат да сключвате сделки. Комплектът инструменти за продажби включва:
 • Инструменти за сравняване на конкуренти и контрааргументи
 • Пазарни проучвания
 • Подкрепа за събития
 • Конфигуратори
 • Инструменти за вертикален маркетинг
 • Материали за кампании
 • Обмислено лидерско съдържание
Тези инструменти за продажби са достъпни чрез нашия портал за партньори, който действа като ваш 24-7 онлайн съветник с информацията, която ви е необходима. Също така правим редовни промоции през годината специално за да стимулираме продажбите на нашите партньори.

Удовлетворете и надминете очакванията на своя клиент

След като сте направили продажба, нашата специализирана поддръжка продължава да ви помага да удовлетворявате клиентите си и да генерирате бъдещо нарастващо търсене. Ние предлагаме:
 • Инструменти за отдалечено обслужване
 • Центрове за помощ
 • Програми за развитие на сервизни инженери
 • Обучение
 • Техническа поддръжка на място
 • Осигуряване на устойчиво бъдеще