За офиса

Малък офис

Какъвто и да е вашият бизнес, принтерите и скенерите на Canon за малки офиси предлагат интелигентно и опростено решение, което осигурява резултати с високо качество и продуктивност на ниска цена.

Богата гама от възможности за свързване и лесни за употреба софтуерни инструменти ви позволяват да се възползвате изцяло от функциите за печат и сканиране и да ги споделяте безпроблемно в офиса си.

Small Office

Цветните многофункционални принтери вдъхват живот на документите.

Ценовоефективни многофункционални принтери за натоварени офиси.

Споделете силата на превъзходното цветно отпечатване.

Когато е нужен ценовоефективен печат.

Ефективно сканиране на документи за малки офиси.

Защо да изберете Canon за малки офиси?

Perform

Работа

Решенията за високопроизводителен печат и сканиране осигуряват професионални и висококачествени резултати с висока скорост, позволяващи ви да споделяте и архивирате документи лесно и сигурно.

Connect

Свързване

Безпроблемна свързаност за вашия малък офис. Споделяйте функции за печат и сканиране през Ethernet или Wi-Fi свързване и се възползвайте максимално от облачната и мобилна функционалност, позволяваща ви гъвкава работа.

Save

Спестяване

Насладете се на максимална ефективност и продуктивност на ниска цена, като инвестирате в решенията на Canon за печат и сканиране за малкия бизнес.

Sustain

Опазване на околната среда

Намалете изпускането на парникови газове и вредното влияние върху околната среда с нашите енергийно ефективни решения, които пестят хартия и мастило.

Home Office

Домашен офис

Нуждаете се от опростено и ценовоефективно решение за вашия домашен офис? Ние ви предлагаме гама продукти за печат и сканиране, които са перфектният избор.

On the move

Работа в движение

Търсите мобилни решения за работа? Лесно сканиране, споделяне, достъп и печат, докато сте навън, с нашите компактни и захранвани чрез USB и батерия продукти.