За офиса

Работа в движение

Бъдете продуктивни, когато сте в движение, с компактните и леки решения на Canon за печат и сканиране със захранване чрез USB и батерия и Wi-Fi комуникация.

Насладете се на свободата да печатате от и да сканирате към облачни услуги, където и да се намирате, както и на лесния безжичен печат и сканиране, позволяващи ви да работите от всякъде.

On the Move

Цветни принтери

Цветен печат в движение.

Скенери

Компактно и удобно сканиране навсякъде.

Защо да използвате Canon, когато работите в движение?

Perform

Работа

USB функционалността ви предлага гъвкавост за висококачествено сканиране и печат на професионални документи, независимо къде работите.

Connect

Свързване

Сканиране, споделяне, достъп и печат на информация в движение с улеснен печат и управление на документи директно от вашето мобилно устройство.

Save

Спестяване

Нашите мобилни решения за печат и сканиране ви предлагат технология и функционалност да работите безпроблемно в движение и да използвате по най-добрия начин ценното си време.

Sustain

Опазване на околната среда

С USB устройствата и цифровите решения с ниска мощност можете безпроблемно да прехвърляте данни между дестинации, докато поддържате ниски нива на използване на енергия и CO2 емисии.

Home Office

Домашен офис

Нуждаете се от опростено и ценовоефективно решение за вашия домашен офис? Ние ви предлагаме гама продукти за печат и сканиране, които са перфектният избор.

Small Office

Малък офис

Искате да споделяте функции за печат и сканиране в малък офис? Ние предлагаме бързи и ефективни решения с разнообразни възможности за свързване.