За офиса

Домашен офис

Canon предлага идеалните решения за печат и сканиране за вашия домашен офис.

Лесни за употреба с интелигентни технологии, които поддържат бизнеса ви ефективен, свързан и гъвкав, всички продукти от нашата гама за малкия бизнес се вписват идеално в дома и осигуряват отлични резултати и надеждност всеки път.

Home Office

Удобен цветен печат у дома с високо качество и на достъпна цена.

Поддържайте бизнеса си ценовоефективен.

Впечатляващи цветни разпечатки.

Бързи, компактни, ефективни.

Компактно и удобно сканиране навсякъде.

Защо да изберете Canon за домашния си офис?

Perform

Работа

Нашите продукти за домашния офис осигуряват високата скорост, качеството и надеждността, от които се нуждаете, за да подобрите работните си процеси, и се вписват идеално в домашна среда.

Connect

Свързване

Wi-Fi свързаността ви предоставя гъвкавост за лесен достъп до вашия принтер или скенер от всяка точка в дома ви, като позволява и печат от или сканиране към смартфон и таблет.

Save

Спестяване

Вградени технологии, като автоматично включване, двустранен печат и интелигентен софтуер, могат да ви спестят време, електроенергия и разходи – правейки бизнеса ви по-ефективен и печеливш.

Sustain

Опазване на околната среда

Можете да намалите вредното си влияние върху околната среда с нашите енергийно ефективни решения, които пестят хартия и мастило, като наред с това е улеснено рециклирането на патрони за мастило и тонер касети.

Small Office

Малък офис

Искате да споделяте функции за печат и сканиране в малък офис? Ние предлагаме бързи и ефективни решения с разнообразни възможности за свързване.

On the move

Работа в движение

Търсите мобилни решения за работа? Лесно сканиране, споделяне, достъп и печат, докато сте навън, с нашите компактни и захранвани чрез USB и батерия продукти.