За офиса

Малък и домашен офис

Управлението на собствен бизнес означава избор на правилни цели и подходящо оборудване. Canon е пазарен лидер в технологиите за обработка на изображения, качеството и лесното използване, затова можете да разчитате на нас да ви предоставим идеалното решение за печат и сканиране от нашата по-разнообразна от всякога гама за малкия бизнес. Това е интелигентният избор за компании, които желаят да се развиват мащабно.

Следващи стъпки

Домашен офис

Малък офис

Работа в движение

Интелигентни и опростени решения за печат и сканиране за вашия домашен офис, които осигуряват висококачествени резултати и надеждна работа по всяко време – и пасват идеално на дома ви.

Принтерите и скенерите на Canon за малки офиси предоставят надеждни висококачествени резултати и по-висока производителност на по-ниска цена. Споделяйте функции безпроблемно във вашия офис с широка гама комуникационни възможности.

Бъдете продуктивни, когато сте в движение, с компактните захранвани чрез USB и батерия решения за печат и сканиране на Canon. Където и да се намирате, отпечатвайте от и към облачни услуги, компютри и смарт устройства.

Защо Canon?

Perform

Продуктивност

Нашите решения за печат и сканиране осигуряват висока скорост, качество и надеждност за увеличаване на продуктивността и ефективността на всеки малък бизнес – у дома, в офис или работа в движение.

Connect

Свързване

Лесен достъп и споделяне на функции за печат и сканиране с богат набор от разнообразни комуникационни възможности, които са подходящи за всеки малък бизнес, включително работа в облака и мобилна работа.

Save

Спестяване

Вградени технологии, като автоматично включване и двустранен печат плюс нашите мобилни решения за печат и сканиране, могат да ви спестят време и електроенергия – увеличавайки ефективността, за да направите бизнеса си по-доходен.

Sustain

Опазване на околната среда

Намалете вредното влияние върху околната среда с нашите енергийно ефективни решения, които пестят хартия и мастило. Наред с това е улeснeно рециклирането на патроните за мастило и тонер касетите.

Нуждаете се от помощ, за да откриете подходящия принтер?

Открийте най-добрия принтер за дома или офиса чрез нашия помощник за избор на принтери. Сравнете нашите настолни многофункционални, лазерни и мастиленоструйни фотопринтери.

  Имате нужда от помощ при избора на най-подходящия скенер?

  Намерете перфектния за вас скенер от гамата на Canon от плоски фотоскенери, преносими и настолни документни скенери с автоматично подаване на документи, както и широкоформатни скенери.

  Услуги

  Насладете се на гарантираната разширена следпродажбена поддръжка и бизнес услуги на Canon, които помагат за растежа на вашия бизнес.

  Консумативи

  Защитете инвестицията си, като използвате само оригинални висококачествени консумативи на Canon, които ви предлагат висока стойност за вложените пари, гъвкавост и спокойствие.