Лазерни принтери, поддържащи мобилен печат

Headerimage

Canon предлага широка гама решения за лазерен печат и сканиране от таблети и смартфони за малкия и среден бизнес и малки работни групи. Независимо дали в локална мрежа, или през облака, Canon предлага решение, което работи за вас.

Избрани модели лазерни принтери поддържат Apple® AirPrint™ и Mopria™, както и приложението Canon PRINT Business, което позволява печат и сканиране от мобилни устройства през вашата локална мрежа. Също така, избрани модели поддържат Google Cloud Print, чрез който можете да отпечатвате от своя компютър или мобилно устройство през облака.

Забележка: принтерите imageRUNNER ADVANCE не поддържат Mopria.

Отпечатвайте моментално чрез устройства с Apple iOS или Android

Мобилен печат чрез Mopria   Airprint mobile printing_Logo

Отпечатвайте от съвместими iOS и Android устройства, без да е необходимо да инсталирате приложения или да свързвате кабели.

Устройства с Apple iOS, които поддържат AirPrint, и устройства с Android с Mopria* могат да отпечатват директно чрез безжичната ви мрежа.  *Може да се наложи да инсталирате плъгин за устройства с Android.

Отпечатване от Android с Mopria

Смартфоните и таблетите, сертифицирани по Mopria, автоматично откриват принтери на Canon, поддържащи Mopria, през Wi-Fi връзка, позволявайки на потребителите да отпечатват имейли и документи от мобилни устройства толкова лесно, колкото от компютър.

Mopria Alliance, на която Canon е съосновател, е нестопанска организация, чиято цел е да осигури интуитивен и лесен безжичен печат от смартфони, таблети и други мобилни устройства.

Повече информация относно Mopria

Изтеглете приложението Canon PRINT Business за Apple iOS и Android

Лого на приложението PRINTCanon PRINT Business е безплатно приложение за сканиране и усъвършенстван печат. Сканирайте от многофункционални устройства на Canon към iPhone, iPad или устройства с Android, прехвърляйте сканирани файлове към различни услуги за съхранение в облака, прикачвайте към и изпращайте имейли и отпечатвайте

Отпечатвайте от всяко устройство и от всякъде с Google Cloud Print

Google_Cloud_Print_Ready_160Google Cloud Print ви дава възможност да отпечатвате от всяко устройство, свързано с мрежата, практически отвсякъде, включително телефон, таблет или компютър. Всичко, от което се нуждаете, е акаунт в Google за достъп до нашите съвместими с облака принтери.

Моля, проверете в списъка по-долу дали вашият принтер е съвместим. За информация относно Google cloud print вижте в Google.

Забележка: LBP6780x, LBP7680Cx изискват инсталиране на приложението Google Cloud Print в принтера

Имате принтер PIXMA?

Canon предлага и поддръжка на Wi-Fi, Cloud и AirPrint за принтери PIXMA и SELPHY.

Допълнителна информация:

Свързаност и поддържани принтери

Приложение Canon Easy-PhotoPrint за iPhone, iPad и iPod Touch

Приложение Canon Easy-PhotoPrint за Android

Приложение Canon Easy-PhotoPrint за Windows RT

Моля, проверете спецификациите на всеки продукт, за да се уверите за наличността на всяка функция и съвместимостта на софтуера.

iPad, iPhone, iPod и iPod touch са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други страни. AirPrint™ и логото AirPrint са запазени марки на Apple Inc.

Android™ и Google Cloud Print™ са регистрирани запазени марки на Google Inc.

  • Canon
  • За офиса
  • ...
  • Лазерни принтери, поддържащи мобилен печат