За офиса

Лазерни принтери, поддържащи мобилен печат

Headerimage

Canon предлага широка гама решения за лазерен печат и сканиране от таблети и смартфони за малкия и среден бизнес и малки работни групи. Независимо дали в локална мрежа, или през облака, Canon предлага решение, което работи за вас.

Избрани модели лазерни принтери поддържат Apple® AirPrint™ и Mopria™, както и приложението Canon PRINT Business, което позволява печат и сканиране от мобилни устройства през вашата локална мрежа. Също така, избрани модели поддържат Google Cloud Print, чрез който можете да отпечатвате от своя компютър или мобилно устройство през облака.

Устройства, поддържащи мобилен печат:

Забележка: принтерите imageRUNNER ADVANCE не поддържат Mopria.

Отпечатвайте моментално чрез устройства с Apple iOS или Android

Мобилен печат чрез Mopria   Airprint mobile printing_Logo

Отпечатвайте от съвместими iOS и Android устройства, без да е необходимо да инсталирате приложения или да свързвате кабели.

Устройства с Apple iOS, които поддържат AirPrint, и устройства с Android с Mopria* могат да отпечатват директно чрез безжичната ви мрежа.  *Може да се наложи да инсталирате плъгин за устройства с Android.

Отпечатване от Android с Mopria

Смартфоните и таблетите, сертифицирани по Mopria, автоматично откриват принтери на Canon, поддържащи Mopria, през Wi-Fi връзка, позволявайки на потребителите да отпечатват имейли и документи от мобилни устройства толкова лесно, колкото от компютър.

Mopria Alliance, на която Canon е съосновател, е нестопанска организация, чиято цел е да осигури интуитивен и лесен безжичен печат от смартфони, таблети и други мобилни устройства.

Изтеглете приложението Canon PRINT Business за Apple iOS и Android

Лого на приложението PRINTCanon PRINT Business е безплатно приложение за сканиране и усъвършенстван печат. Сканирайте от многофункционални устройства на Canon към iPhone, iPad или устройства с Android, прехвърляйте сканирани файлове към различни услуги за съхранение в облака, прикачвайте към и изпращайте имейли и отпечатвайте

Отпечатвайте от всяко устройство и от всякъде с Google Cloud Print

Google_Cloud_Print_Ready_160Google Cloud Print ви дава възможност да отпечатвате от всяко устройство, свързано с мрежата, практически отвсякъде, включително телефон, таблет или компютър. Всичко, от което се нуждаете, е акаунт в Google за достъп до нашите съвместими с облака принтери.

Моля, проверете в списъка по-долу дали вашият принтер е съвместим. За информация относно Google cloud print вижте в Google.

Имате принтер PIXMA?

Моля, проверете спецификациите на всеки продукт, за да се уверите за наличността на всяка функция и съвместимостта на софтуера.

iPad, iPhone, iPod и iPod touch са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други страни. AirPrint™ и логото AirPrint са запазени марки на Apple Inc.

Android™ и Google Cloud Print™ са регистрирани запазени марки на Google Inc.

  • Canon
  • За офиса
  • ...
  • Лазерни принтери, поддържащи мобилен печат