Какво е Mopria?


Мобилните устройства, сертифицирани по Mopria™, автоматично разпознават принтери, сертифицирани по Mopria, през Wi-Fi връзка, като позволяват на потребителите да отпечатват имейли и документи от мобилни устройства само чрез докосване на Print от менюто и избиране на разпознатия принтер, показан на екрана.

Плъгинът за Mopria Print Service може да бъде изтеглен от Google Play Store, за да осигури функционалност за печат на телефон или таблет с Android (Android версия 4.4 или по-нова).  Щом веднъж сте инсталирали плъгина, просто свържете своето устройство към мрежата, към която е свързан принтера, и отпечатвайте чрез всеки принтер, сертифициран по Mopria, без допълнителни приложения или настройки.

Като съосновател на Mopria Alliance, Canon се ангажира да развива продуктите, сертифицирани по Mopria, правейки отпечатването възможно най-удобно за потребителите.

Следващи стъпки

От какво имам нужда, за да използвам Mopria?

1.    Смартфон или таблет с операционна система Android, версия 4.4 или по-нова
Възможно е за вашия Android смартфон или таблет да е достъпна актуализация за Android KitKat (4.4).  Проверете настройките на телефона си, за да го актуализирате.

2.    Сертифициран по Mopria принтер

Съвместими принтери i-SENSYS: