За офиса

Случаи от практиката за сигурност

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.


Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Монтирането на мрежовите охранителни камери на Canon беше фантастично решение, както заради високото им качество, така и заради въздействието, което имат върху ежедневните ни дейности. Резултатите бяха мигновени.

Рене Гроут, генерален директор

Британската библиотека

British-image1

Изключително впечатлени сме от висококачествените мрежови камери на Canon, като планираме да увеличим броя на моделите в обекта до 400 камери.

Бхану Гауд, мениджър на системи за сигурност

FC Dordrecht

FC-hero1

Искахме да записваме изключително висококачествени изображения по всяко време, особено в части на стадиона с минимално осветление. Сметнахме, че преминаването от аналогово към цифрово оборудване е единственият начин да постигнем това.

Жак де Зею, директор по сигурността

Nama d.d. Любляна

nama-hero1

Ние сме изключително доволни от нашата нова система за видеонаблюдение. От нейното въвеждане значително намаля броят на кражбите в магазина, а сега си поставихме нова цел – да намалим ги още повече. Системата е лесна за употреба и ни позволи да подобрим начина, по който контактуваме със и продаваме на нашите клиенти.

Бранка Жерала, маркетинг директор

The Student Hotel

student-hero1

Canon ни подкрепя по много начини – не само със своите висококачествени камери, но също така с отличното си предпродажбено обслужване. Успяхме да създадем решение, което е лесно за използване от нашия екип и идеално отговаря на нашите нужди.

Ян-Питър Маус, мениджър "Активи"

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област