За офиса

Случаи от практиката в публичния сектор

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.


Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Следващи стъпки

Британската библиотека

British-image1

Изключително впечатлени сме от висококачествените мрежови камери на Canon, като планираме да увеличим броя на моделите в обекта до 400 камери.

Бхану Гауд, мениджър на системи за сигурност

Съветът на Източен Лоудиън

Имахме обща представа за това къде искаме да отидем, но не знаехме как точно да стигнем до там. Поради това опитът на Canon в изпълнението на широк диапазон от различни решения за други клиенти наистина ни помогна да стигнем до правилното решение.

Джули Кои, финансов мениджър

Градски съвет на Лийдс

DWF-logo.jpg

За нас приоритетът беше да внедрим интелигентно решение, което ще спести пари на Съвета и всички ще разполагат с повече време.

Кърсти Маккарти, MPS мениджър

Административен район Нюъм, Лондон

Дистанционната диагностика и поддръжка се използва често в ИТ и ние вярвахме, че подобен подход може да донесе големи ползи за нашите печатни дейности. Наред с това, ние знаехме, че след това можем по-добре да разберем тенденциите в нашия печат, което би ни помогнало да разработим бъдещата си стратегия за печат.

Гари Съсекс, мениджър "ИКТ услуги"

PCS

DWF-logo.jpg

Тече непрекъснат диалог с Canon с цел подпомагане при промотирането на нашите услуги.

Асад Бат, мениджър в отдел "Печат"

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област