За офиса

Случаи от практиката в професионалната фотография

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.


Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Следващи стъпки

Клайв Бут

Има нещо специално в това да държиш печатни материали в ръцете си. Ако си купиш картина, тя обикновено е на платно. Същото е със снимката – когато я купуваш, искаш да е на хартия, а не на монитора, защото, когато снимките са отпечатани на хартия, можеш да ги вземеш в ръцете си и да усетиш нещо специално. Това е основната причина, поради която имам принтер.

Клайв Бут

Гари Найт

Имам този принтер от шест години и нямам никакво намерение да купувам друг. Той прави всичко, което искам и което бих могъл да поиска, и го прави наистина добре – с неизменно високо качество. Влюбен съм в него – всъщност това е любимата ми машина.

Гари Найт

Kyas Photography

imagePROGRAF поддържа растежа на студиото. Получаваме по-добри и по-големи поръчки и най-важното – вършим тази работа със страст. С допълнителното време, което ни осигурява машината, можем да се съсредоточим върху персоналното портфолио за проекта на всеки клиент с още по-голям фокус, като се стремим да създадем, коригираме и подобрим нашите снимки, за да бъдат възможно най-добри.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Мартин Пар

Parr-Hero1

Независимо дали се намираме в нашето студио в Лондон, или сме свидетели на най-различни шоу представления по света, с подкрепата на Canon сме в състояние да дадем живот на фотографията на Матрин по впечатляващи начини и да гарантираме, че неговите творби ще издържат изпитанието на времето.

Луис Литъл, мениджър печатно производство

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област