За офиса

Случаи от практиката в производството

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.


Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Следващи стъпки

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon ни помогна да възприемем глобален подход към печата. С един замах Canon ни помогна за трансформирането на организацията в целия свят.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Това е нещо повече от пестене на време – то промени начина ни на работа.

Папаниколау Зина, отдел Маркетинг

Borealis AG

borealis

Целта ни бе да осъществим плавен преход към стандартизирана среда за печат в мрежа. Основната мотивация зад начинанието беше да осигурим по-централизирана поддръжка за потребителите и да намалим средствата за обслужване и поддръжка.

Джаки Килън, Ръководител на екип за информационни технологии и системи (IT&S)

Falquon

Canon ни оказа голяма помощ, за да получим максимално от работния процес ONYX за усъвършенствано управление на цветовете. Това е съществена част от нашия работен процес и сега печатът от Océ Arizona е с неизменно високо качество.

Мартин Прейгър, директор на Falquon

Volkswagen

Двете устройства Canon imagePRESS се оказаха идеално допълнение към съществуващия микс от офсетов и цифров печат. Те предлагат баланс на производителност и качество, който е идеален за голяма част от нашата работа и за нарастващото търсене на малки по-обем поръчки с кратко време за изпълнение от страна на нашите клиенти.

Хелмут Ошман, мениджър на печатницата

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област