За офиса

Случаи от практиката в здравеопазването

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.


Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Следващи стъпки

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Монтирането на мрежовите охранителни камери на Canon беше фантастично решение, както заради високото им качество, така и заради въздействието, което имат върху ежедневните ни дейности. Резултатите бяха мигновени.

Рене Гроут, генерален директор

RDaSH

DWF-logo.jpg

Специалистите в Canon бяха напълно откровени в подхода си и ни обясниха какво точно бихме могли да постигнем с DSF и какви ползи бихме могли да очакваме.

Лиса Грандкорт, началник отдел "Техническо обслужване"

UKE

Днес поддръжката на принтери и многофункционални системи е много по-качествена, защото се извършва от експерти на Canon. В резултат на това ние, като ИТ отдел, можем да се съсредоточим върху основните си задачи. Наред с това, сега печатаме на по-ниски цени от всякога.

Флориан Бентин, началник "Услуги за настолни компютри"

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област