The Print Foundry преуспява на пазара на художествени творби и фотография с Canon

Основана през 2008 г., The Print Foundry започва като студио за цифров фотопечат под името Creative Wall Art, предлагайки потребителски фотопродукти, като например отпечатани платна и картини в рамка. След като се преименува на The Print Foundry, компанията се заема да модернизира оборудването си за цифров печат, за да постигне търсеното високо качество на изображенията.

imagePROGRAF на Canon с технология за печат с 12 мастила е безспорен победител благодарение на високото качество на изображенията върху различни хартии и изключителните способности за калибриране на цветовете. Тези характеристики подпомогнаха директно бързия ръст на The Print Foundry на нейния целеви пазар за малко повече от година, с впечатляващо портфолио от клиенти, включително големи търговски обекти, както и множество художници и уважавани фотографи.

TPF-image1

"Canon беше невероятен партньор. Често използваме техни идеи, обсъждаме нови идеи за продуктите и най-добрия начин за използване на принтерите imagePROGRAF, а те винаги откликваха незабавно, когато имаме нужда от нещо."

Ренато Таварес, основател