Canon демонстрира възможностите на подхода "от заснемане до отпечатване на изображения", за да даде старт на соло кариерата на музикант

Откакто за първи път Майа Вик постигна слава в Норвегия като басист на спечелилата Грами поп банда Montée, тя се превърна в една от най-изтъкнатите музикални и модни икони на Норвегия. Когато професионалният фотограф Паал Лаукли и творческият директор Гари Суиндел се ангажират да помогнат за стартирането на соловата й кариера с дебютния й албум, те знаели, че трябва да продуцират партито на годината по случай пускането на албума. Хрумнала им идеята за аудио-визуална екстраваганца – видеоклип и фотоалбум със снимки на Майа и широкоформатна версия на тези снимки. "Canon, изглежда, беше единственият доставчик, способен да достави всичко необходимо (за нас) от една-единствена компания."

Maya-image1
maya-image2

"Голяма част от успеха ни се дължи на невероятното ниво на професионализъм и подкрепа, предоставени от Canon. Качеството на всичко, доставено от Canon, е наистина високо и е невероятно да имаме партньор, който може да задоволи всички наши нужди за този кросмедиен проект."

Паал Лаукли, професионален фотограф