Сътрудничеството между Eyes On Media и Canon предвещава ново начало за World Press Photo

Базираната в Амстердам компания предоставя широка гама услуги на професионални фотографи, като им помага да заснемат, редактират и отпечатват изображения с високо качество за професионалния пазар – особено за изложби, музеи, архитектура, изкуство и търговия. Работейки в тясно сътрудничество с World Press Photo и Canon, за да намери най-доброто решение, Eyes On Media използва плоския принтер Océ Arizona 480 GT и цифровата режеща маса Océ Procut на Canon за директен печат върху плоскости Forex с дебелина 1 mm и листове Dibond с цел постигане на много прецизен и професионален завършек.

Крайният резултат не само предостави на World Press Photo трайно решение, което значително намали вероятността от повреди по време на транспорта, но също така оживи снимките по нов начин, създавайки впечатляващ визуален ефект, който според организацията е изиграл важна роля за успеха на изложбата.

EOM-image1

"Качеството на изображенията и възможностите за работа с машините Arizona значително подобриха нашите услуги за фотопечат и ни помогнаха да спечелим нови поръчки. Бяхме поласкани, когато World Press Photo, които харесваме от години, се свързаха с нас. Знаехме, че благодарение на помощта от Canon и на Arizona ще се справим с трудната задача."

Мартин Миноли, собственик