ABC- Hero1

Новият работен процес на цифров печат подобрява продуктивността и растежа на печалбите за ABC Imaging UK

Като контролира разходите по производството, ABC Imaging UK може да очаква непрекъснат растеж на печалбите. Наред с това подобренията в работния процес създават по-голям капацитет, което дава възможност на компанията да предложи повече услуги на клиентите си. Те включват производство на висококачествени комплекти документи за участие в търгове заедно с набор от нови продукти и печатни материали.

С внедрените принтери и софтуер на Canon и Océ ABC Imaging UK се доближава все повече до постигането на своята мисия "Да впечатлява всеки клиент всеки път". "Като погледна напред, виждам, че в бъдеще бизнесът на ABC ще бъде много успешен" – въодушевен е Хоукинс. "Страхотно е да работиш с доставчик, който предлага не само пълна гама продукти, но ефективно и регулярно управление на връзките с клиенти, както и поддръжка на бизнес развитието. Благодарение на работния процес на Océ PRISMA и технологията imagePRESS на Canon оптимизирахме нашата дейност и печалба в резултат от 50% по-висока производителност и 30% по-малко разходи."

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

"С въвеждането на цифровите преси imagePRESS C7010VPS на Canon ние намалихме драстично възлагането на печат на трети страни. Целият печат, който извършваме сега, е с нашите цифрови преси, а клиентите ни харесват качеството."

Рей Хоукинс, главен изпълнителен директор