За офиса

Случаи от практиката в областта на графичния дизайн

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.


Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Следващи стъпки

ABC Imaging

ABC- Hero1

Благодарение на работния процес на Océ PRISMA и технологията imagePRESS на Canon оптимизирахме нашата дейност и печалба в резултат от 50% по-висока производителност и 30% по-малко разходи.

Рей Хоукинс, главен изпълнителен директор

BM Druck

DWF-logo.jpg

Разговаряхме с много доставчици, но нямаше начин да пропуснем Canon – това е доставчик, с който дълги години поддържаме много положителни отношения.

Рене Касис, главен изпълнителен директор

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon анализира всички области на нашия бизнес с цел да определи как бихме могли да подобрим действието на нашия многоканален подход.

Марсел Биери, началник отдел "Подготовка на цифрово съдържание и цифрови медии"

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Arizona 660XT означава, че можем да избегнем проблеми с качеството и с времето за изпълнение. Можем да предлагаме печатни материали за местата за продажби (POS) в по-малки обеми и на конкурентни цени.

Кирстен ван Брумен, Elwe Special Promotions

Eyes on Media

Качеството на изображенията и възможностите за работа с машините Arizona значително подобриха нашите услуги за фотопечат и ни помогнаха да спечелим нови поръчки. Бяхме поласкани, когато World Press Photo, които харесваме от години, се свързаха с нас. Знаехме, че благодарение на помощта от Canon и на Arizona ще се справим с трудната задача.

Мартин Миноли, собственик

Formara

Още от самото начало Canon работи в тясно сътрудничество с Formara, подкрепяйки ни при откриване на правилното решение, отговарящо на нашите нужди, давайки ни след това цялостен поглед върху това как решението ще се впише в нашия бизнес и ще го подпомогне, и в крайна сметка осигурявайки монтаж и обучение, които допринесоха за плавен преход и увеличение на производителността.

Фреди Кинцлер, управляващ директор

FT Solutions

FT-hero1

Инвестицията в тези авангардни цифрови системи за печат е от решаващо значение за бъдещите ни успехи и вече осигури фантастични ползи за FT Solutions и за нашите клиенти, като например повишено качество и по-голяма гъвкавост.

Том Гурд, управляващ директор

Общински съвет на Хертсмер

DWF-logo.jpg

Canon демонстрира отдаденост на нашата дългосрочна стратегия, обяснявайки в подробности как цифровият печат би могъл да ни помогне да работим по рентабилен начин със скорост, гъвкавост и висок стандарт, както се очаква от съвета.

Марк Робъртс

hs Druck

Canon предостави курс в рамките на програмата Essential Business Builder относно персонализирането на печата на място в базата ни. Експертните им насоки наистина помогнаха на целия екип да разбере потенциала на технологията и да се почувства уверен, както от оперативна гледна точка, така и по отношение на предлагането на тези възможности на клиентите.

Хелмут Хьорманседер, основател и съдружник

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Благодарение на сътрудничеството с Canon успяхме да създадем относително бързоразвиващ се отдел за печат на знаци и табели.

Adrie Hoogeveen, директор на компанията

Kahle

DWF-logo.jpg

Макар и технологията да е важна, разбира се, това не беше единствената причина, поради която избрах Canon. Пакетът услуги, предлаган с устройствата на компанията, който включва следпродажбено обслужване, обучение и поддръжка, беше това, което ни спечели. От предишния си опит знаех, че ще работят с нас, за да се гарантира, че сме получили решение за печат, което ще промени нашия бизнес.

Дан Батек, Технологии и финанси, KAHLE

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Инвестицията в монохромна дигитална преса за производствен печат imagePRESS 1135 на Canon и в стакер с голям капацитет оказа незабавен ефект върху продуктивността

Даниел Санчес, директор

Marne Drukkers

Ръчното комплектуване на плакати с голям формат отнема много време и пари, така че ние решихме да потърсим по-добро решение.

Guus Sligter, директор на компанията

Майа Вик

Голяма част от успеха ни се дължи на невероятното ниво на професионализъм и подкрепа, предоставени от Canon. Качеството на всичко, доставено от Canon, е наистина високо и е невероятно да имаме партньор, който може да задоволи всички наши нужди за този кросмедиен проект.

Паал Лаукли, професионален фотограф

Printondemand-worldwide

Разбира се, че ефективността е от решаващо значение, но надеждността е не по-малко важна. Може да разполагате със страхотна машина, но ако тя не работи в 10% от времето, това вече е проблем. Това обаче не е проблем, който сме имали с Canon. Дори ако машината се повреди, това никога не трае дълго, тъй като сервизните инженери отстраняват проблема за по-малко от два часа.

Анди Корк, управляващ директор на Printondemand-worldwide

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

С помощ от Canon Pulp Grafisk удвои своя капацитет за широкоформатен печат и премахна зависимостта от външни доставчици на печатни услуги.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

Съветите на Canon – както чрез проучването на бизнеса и иновациите, така и като част от офертата – ни насочиха към един по-стратегически подход за преоткриване на нашия бизнес.

Kurt Habersatter, главен изпълнителен директор

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

В резултат от нашето партньорство с Canon кросмедията сега представлява голяма част от предлаганите от нас услуги и кампаниите на нашите клиенти са по-измерими.

Ремо Мартин, Главен изпълнителен директор

Spazio81

Благодарение на широкия набор от услуги, които предлагаме, създадохме голяма и разнообразна клиентска база, която е много лоялна и удовлетворена от работата с нас. Това подобрява световната ни репутация и сега получаваме поръчки, които идват чак от САЩ и Китай.

Алесандро Локатели, главен изпълнителен директор

The Print Foundry

Canon беше невероятен партньор. Често използваме техни идеи, обсъждаме нови идеи за продуктите и най-добрия начин за използване на принтерите imagePROGRAF, а те винаги откликваха незабавно, когато имаме нужда от нещо.

Ренато Таварес, основател

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област