За офиса

Случаи от практиката в областта на образованието

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.


Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Следващи стъпки

Институт Colchester

Много харесахме предложения от Canon подход за услуги за управление на печата, както и професионализма на предложения от Canon екип и готовността за тясно сътрудничество с нашия проектен екип.

Гари Хорн, заместник-директор по финансите и дейностите

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Canon беше единственият доставчик, който постави нашите нужди в центъра на вниманието, и предложи ясни мерки, които могат да се предприемат за осъществяване на нашата дългосрочна идея.

Крис Туртон, e-мениджър

KEPLER University

kepler-logo

Ние работихме с Canon, за да намерим отговор, който би облекчил незабавно работата на нашите студенти и то по най-безпроблемния за тях начин.

Александър Фрайшлагър, водещ мениджър "Операции"

Университетът в Нотингам

Нашият университет проучва най-новите технологии като например 3D печат. Решението на Canon е наистина фантастично – можем да изработваме фини и деликатни модели, които са необходими на студентите по архитектура.

Джон Морган, асистент по архитектура

Глазгоуски университет

DWF-logo.jpg

Повече от 5,5 милиона британски лири трябва да бъдат спестени за 5-годишния срок на проекта.

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област