Screentec представя света пълноцветно

Със седалище в южен Уелс, Screentec става свидетел на пазарните промени, при които клиентите виждат как печатът може да бъде нещо повече от големи обеми и ограничени цветове, и започва да предлага продукти в малки серии и печат с богатство от цветове. Ключът към разрастването се оказва бързото навлизане в света на цифровия печат.

В днешно време, след като добавя два широкоформатни принтера Océ Arizona към своя арсенал, Screentec е увеличила оборота си с повече от 40 процента, занимава се с онлайн продажби и е разработила уникални начини за съчетаване на силата на цифровия, сито- и офсет печат, за да предложи на клиентите си гама от продукти и услуги, която преди това би била немислима. Това, което е най-важно за Screentec, е че откакто е въвела цифровия печат с принтери на Canon, компанията не е изпускала краен срок.

screentec-image1
screentec-image2

"Ако трябва да изразя с една дума какво означава да си клиент на Canon, тя ще е "улеснен". От надеждността и гъвкавостта на машините до услугите и поддръжката, изпълнявани от служителите и инженерите, трудно бих могъл да открия недостатък където и да е."

Дарън Джеймс, изпълнителен директор