Sanders Group привлича нови клиенти с плоските UV принтери на Canon

Компанията, която стартира, занимавайки се единствено с внос и продажба на магнитни материали през 1985 г. – продавайки на печатари, дизайнери и рекламни компании – щеше скоро да се превърне в световен лидер в производството и продажбата на гъвкави магнитни материали на големи търговски вериги и на пазара на табели.

След придобиването на компанията през 1998 г. от Марко ди Верт, понастоящем изпълнителен директор, радикалната промяна на бизнес модела през 2009 г. и внедряването на нови плоски UV принтери на Canon, Sanders Group бързо се ориентира в изцяло нова посока – гарантираща бъдеще на компанията, разкриваща разнообразни възможности за привличане на поръчки с голяма печалба и променяща из основи производството на печатани магнитни продукти.

Sanders-image1
Sanders-image2

"Принтерите Océ Arizona промениха моята компания. По време на финансовата криза много компании фалираха, но тези машини ми дадоха възможност да печеля повече пари при по-малък оборот. По същество, оборотът ми спадна, но печалбата ми се увеличи, след като превърнах материалите, с които търгувах дотогава, в нещо по-стойностно. Успях да задоволя търсенето на пазара за кратки срокове на изпълнение, специализирани приложения и творчески решения."

Марко дe Верт, изпълнителен директор