Projectcolor открива успеха с иновации и разнообразие в областта на рекламните дисплеи

Основана през 1978 г. първоначално като цветен копирен център, днес Projectcolor BV е призната за първокласен доставчик на висококачествен широкоформатен цифров печат за някои от водещите световни марки. Projectcolor отпечатва материали за разнообразни приложения, използвайки широка гама принтери за цифров широкоформатен печат и печатни носители, спазвайки кратки срокове и най-строги изисквания за качество.

Работейки в тясно сътрудничество със специалистите по цифрови работни процеси на Canon, Projectcolor намери отговора в решение за мрежов работен процес, базирано на Onyx Thrive, истински цялостен PDF работен процес – от изпращането на цифровия файл до управлението на цветовете, печата и изрязването.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

"Вече не е необходимо операторите да работят на няколко отделни RIP работни станции и принтери, за да управляват печата. В допълнение, тъй като Onyx Thrive е базиран на Adobe PDF Print Engine, ние и нашите клиенти имаме пълно доверие в растеризацията на сложни ефекти в графичния дизайн, включително прозрачни слоеве, смесени цветови пространства и обработка на еталонни (спот) цветове."

Норман Схефер, директор