За офиса

Случаи от практиката в областта на широкоформатния печат

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.


Моля, имайте предвид, че вече компанията Axis Communications на Canon Group е отговорна за продажбите и поддръжката на мрежовите камери на Canon ›

Следващи стъпки

BD&H

След като разгледахме възможностите, предлагани от различни производители, разбрахме, че машините Océ ще могат да ни осигурят най-високата скорост на производство и качество на изображенията на конкурентна цена. Благодарение на техническата помощ от Canon и съвременните технологии на Océ вече сме творческа сила, с която всички се съобразяват.

Джеймс Фокс, директор

Polomnis

Преминаването от стария принтер към Arizona беше продиктувано от това, че със стария принтер имахме проблеми с адхезията на мастилото.

Йоб тен Дускат, директор на компанията

Sanders Group

Принтерите Océ Arizona промениха моята компания. По време на финансовата криза много компании фалираха, но тези машини ми дадоха възможност да печеля повече пари при по-малък оборот. По същество, оборотът ми спадна, но печалбата ми се увеличи, след като превърнах материалите, с които търгувах дотогава, в нещо по-стойностно. Успях да задоволя търсенето на пазара за кратки срокове на изпълнение, специализирани приложения и творчески решения.

Марко дe Верт, изпълнителен директор

Screentec

Ако трябва да изразя с една дума какво означава да си клиент на Canon, тя ще е "улеснен". От надеждността и гъвкавостта на машините до услугите и поддръжката, изпълнявани от служителите и инженерите, трудно бих могъл да открия недостатък където и да е.

Дарън Джеймс, изпълнителен директор

Von Hagen

Océ Arizona има всичко необходимо – размера, производителността и гъвкавостта, за да работи с голямо разнообразие от гъвкави и твърди материали. Като цяло това означава, че можем да предложим на клиентите много по-бърз и изгоден начин за изграждане на техните щандове. След като вече можем да печатаме върху всякакви основи, можем да реализираме почти всяка творческа идея.

Von Hagen

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област