Stralfors дава цвят на комуникациите с клиентите на бъдещето с Canon

Като доставчик на услуги за управление на комуникациите с клиенти Stralfors е бизнес с дългогодишна традиция в печатната индустрия. От основаването си като печатница в шведския град Юнгбю през 1919 г. компанията расте и напредва, а днес развива дейност в седем страни – Дания, Финландия, Франция, Норвегия, Полша, Швеция и Обединеното кралство.
В едно бързо променящо се комуникационно пространство компанията се гордее с разработването и продажбата на иновативни комуникационни решения, които дават на фирмите нови възможности за създаване на по-силни, по-персонализирани отношения с клиентите. Една важна опора на това предложение е решението на компанията "без бланки", което дава възможност на клиентите да печатат цялата информация, която е необходима за таргетирани и персонализирани съобщения, рентабилно и динамично директно върху бяла хартия с един пас.

Stralfors-image1
Stralfors-image2

"Повечето от нашите клиенти сега използват подхода за еднопасов печат. Възможностите на ColorStream означават, че сега те са в състояние да направят повече, като например използването на цифрови изображения в помощ на техните динамични съобщения. Най-важното е подобряването и прецизирането на информацията, която предоставят на клиентите."  Тони Плумър, управляващ директор за Обединеното кралство, Stralfors