За офиса

Случаи от практиката за комерсиален печат

Тук даваме думата на нашите клиенти. Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.

Следващи стъпки

KnowledgePoint

KP-Hero1

Подходът на Canon за подпомагане при справянето с нашите бизнес предизвикателства отразява нашата собствена методология и това винаги се цени високо. Това са тези взаимоотношения, които ще играят ключова роля при всякакви бъдещи инвестиции, направени от нас. Ние сме доволни от работата си с Canon до този момент и със сигурност ще продължим да работим с компанията в бъдеще.

Андре Филпот, директор "Операции"

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Повечето от нашите клиенти сега използват подхода за еднопасов печат. Възможностите на ColorStream означават, че сега те са в състояние да направят повече, като например използването на цифрови изображения в помощ на техните динамични съобщения. Най-важното е подобряването и прецизирането на информацията, която предоставят на клиентите.

Тони Плумър, управляващ директор за Обединеното кралство

TJ International

TJI-hero1

Въздействието, което технологиите и работният процес оказаха върху продуктивността, е значително. Сега можем да произвеждаме книги с меки корици само за 24 часа, а книги с твърди корици – за 48 часа. Без уменията, експертния опит и консултантските услуги на Canon това би било невъзможно.

Ангъс Кларк, главен изпълнителен директор

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област