За офиса

Случаи от практиката

Тук даваме думата на нашите клиенти. От създаването на нови източници на приходи за фирми в областта на графичните изкуства до намаляването на разходите, свързани с печат, за местните органи на властта, нашите клиенти обясняват ползите от работата с Canon.

Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.

Следващи стъпки

Всички случаи от практиката

ABC Imaging

ABC- Hero1

Благодарение на работния процес на Océ PRISMA и технологията imagePRESS на Canon оптимизирахме нашата дейност и печалба в резултат от 50% по-висока производителност и 30% по-малко разходи.

Рей Хоукинс, главен изпълнителен директор

Al-Amiriya Printing Press

We have been a Canon client since 2007 and the best thing about Canon is their after sales and maintenance support; we have 1 copier which printed 22 million copies - this can never happen unless these 2 factors are present: the team and the staff are well trained, and the service and maintenance support are outstanding.

Emad Fawzi Farag, President Of The General Affairs

Alfa Laval

DWF-logo.jpg

Отделът за печат вече се разглежда като печеливш и като по-рентабилен за поръчми за печат от външните алтернативи.

Jørgen Beck-Jørgensen, мениджър печатно производство

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Монтирането на мрежовите охранителни камери на Canon беше фантастично решение, както заради високото им качество, така и заради въздействието, което имат върху ежедневните ни дейности. Резултатите бяха мигновени.

Рене Гроут, генерален директор

Armstrong Watson

Преди да направи каквито и да е препоръки, Canon работи усърдно, за да "влезе под кожата" на нашата организация и да разбере какво има нужда от подобрение и как това да бъде направено по най-добрия начин. Разбирането на бизнесa на нашите клиенти е философия, към която твърдо се придържаме, и ние бяхме силно уверени, че Canon е правилният партньор за нас.

Дейвид Кларксън, търговски директор

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon ни помогна да възприемем глобален подход към печата. С един замах Canon ни помогна за трансформирането на организацията в целия свят.

BD&H

След като разгледахме възможностите, предлагани от различни производители, разбрахме, че машините Océ ще могат да ни осигурят най-високата скорост на производство и качество на изображенията на конкурентна цена. Благодарение на техническата помощ от Canon и съвременните технологии на Océ вече сме творческа сила, с която всички се съобразяват.

Джеймс Фокс, директор

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Това е нещо повече от пестене на време – то промени начина ни на работа.

Папаниколау Зина, отдел Маркетинг

BM Druck

DWF-logo.jpg

Разговаряхме с много доставчици, но нямаше начин да пропуснем Canon – това е доставчик, с който дълги години поддържаме много положителни отношения.

Рене Касис, главен изпълнителен директор

Borealis AG

borealis

Целта ни бе да осъществим плавен преход към стандартизирана среда за печат в мрежа. Основната мотивация зад начинанието беше да осигурим по-централизирана поддръжка за потребителите и да намалим средствата за обслужване и поддръжка.

Джаки Килън, Ръководител на екип за информационни технологии и системи (IT&S)

Британската библиотека

British-image1

Изключително впечатлени сме от висококачествените мрежови камери на Canon, като планираме да увеличим броя на моделите в обекта до 400 камери.

Бхану Гауд, мениджър на системи за сигурност

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon анализира всички области на нашия бизнес с цел да определи как бихме могли да подобрим действието на нашия многоканален подход.

Марсел Биери, началник отдел "Подготовка на цифрово съдържание и цифрови медии"

Клайв Бут

Има нещо специално в това да държиш печатни материали в ръцете си. Ако си купиш картина, тя обикновено е на платно. Същото е със снимката – когато я купуваш, искаш да е на хартия, а не на монитора, защото, когато снимките са отпечатани на хартия, можеш да ги вземеш в ръцете си и да усетиш нещо специално. Това е основната причина, поради която имам принтер.

Клайв Бут

Институт Colchester

Много харесахме предложения от Canon подход за услуги за управление на печата, както и професионализма на предложения от Canon екип и готовността за тясно сътрудничество с нашия проектен екип.

Гари Хорн, заместник-директор по финансите и дейностите

Documenteam

ABC- Hero1

Чрез офсетов печат не могат икономично да се произвеждат малки тиражи. В същото време някои тиражи са прекалено скъпи при отпечатване на цифрови системи с тонер.

Thorsten Bischof

Druck und Medien

DM-hero1.jpg

Нашата основна цел в MSP е да отговорим възможно най-добре на изискванията на нашите клиенти. Готови сме да дадем всичко, за да са доволни клиентите ни. Смятаме, че преходът към цифров мастиленоструен печат ни дава възможност да предоставим иновациите, които предстои да се извършат на нашите пазари днес и в бъдеще. От самото начало Canon е важен партньор при вземането на решения за бъдещата ни стратегия и внедряването на правилното решение. С партньор като Canon ние мислим, че сме напълно подготвени за бъдещето!

Маркус Стрикър

DWF

DWF-logo.jpg

Canon отдели време, за да разбере уникалните нужди и идеята на нашата организация като цяло, а консултациите ѝ ни помогнаха в определянето на областите, в които технологията може да ни помогне да работим по-интелигентно.

Джанес Муурс, мениджър "Услуги и обществени поръчки"

Съветът на Източен Лоудиън

Имахме обща представа за това къде искаме да отидем, но не знаехме как точно да стигнем до там. Поради това опитът на Canon в изпълнението на широк диапазон от различни решения за други клиенти наистина ни помогна да стигнем до правилното решение.

Джули Кои, финансов мениджър

EH Booth & Co Ltd

Поради нашата политика да работим, доколкото е възможно с местни доставчици, количеството и форматът на фактурите, които те представят в нашите магазини, се различават – от единични, написани на ръка, до фактури от по няколко страници, хартиени и електронни фактури. Новата система за обработка на фактури повиши функционалността на Booths по отношение на обработката и по-добрата информация за фактурите в нашата организация.

Стив Съмнър, финансов контрольор

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Arizona 660XT означава, че можем да избегнем проблеми с качеството и с времето за изпълнение. Можем да предлагаме печатни материали за местата за продажби (POS) в по-малки обеми и на конкурентни цени.

Кирстен ван Брумен, Elwe Special Promotions

Съвет на Енфийлд

DWF-logo.jpg

При работата с Canon направихме фундаментални стъпки при изграждането на основите за защита на позицията на отдела и стимулиране на бъдещия растеж.

Eureco-Pharma BV

До миналата година се бях примирил с недостатъците на отдадения на външен изпълнител печат на листовки и никога не бях проучвал другите възможности. След като поговорих с някого от Canon обаче, започнах да разбирам потенциалните ползи.

Ян де Крей, управляващ директор и собственик

Evercore

DWF-logo.jpg

Като компания за управление на капитали се разбира от само себе си, че интегритетът на марката трябва да бъде безупречен, за да поражда доверие вътре в организацията и извън нея. Canon изигра ключова роля за защитата на този интегритет.

Ванеса О’Райли, мениджър по маркетинг

Eyes on Media

Качеството на изображенията и възможностите за работа с машините Arizona значително подобриха нашите услуги за фотопечат и ни помогнаха да спечелим нови поръчки. Бяхме поласкани, когато World Press Photo, които харесваме от години, се свързаха с нас. Знаехме, че благодарение на помощта от Canon и на Arizona ще се справим с трудната задача.

Мартин Миноли, собственик

Falquon

Canon ни оказа голяма помощ, за да получим максимално от работния процес ONYX за усъвършенствано управление на цветовете. Това е съществена част от нашия работен процес и сега печатът от Océ Arizona е с неизменно високо качество.

Мартин Прейгър, директор на Falquon

FC Dordrecht

FC-hero1

Искахме да записваме изключително висококачествени изображения по всяко време, особено в части на стадиона с минимално осветление. Сметнахме, че преминаването от аналогово към цифрово оборудване е единственият начин да постигнем това.

Жак де Зею, директор по сигурността

Formara

Още от самото начало Canon работи в тясно сътрудничество с Formara, подкрепяйки ни при откриване на правилното решение, отговарящо на нашите нужди, давайки ни след това цялостен поглед върху това как решението ще се впише в нашия бизнес и ще го подпомогне, и в крайна сметка осигурявайки монтаж и обучение, които допринесоха за плавен преход и увеличение на производителността.

Фреди Кинцлер, управляващ директор

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Canon беше единственият доставчик, който постави нашите нужди в центъра на вниманието, и предложи ясни мерки, които могат да се предприемат за осъществяване на нашата дългосрочна идея.

Крис Туртон, e-мениджър

FT Solutions

FT-hero1

Инвестицията в тези авангардни цифрови системи за печат е от решаващо значение за бъдещите ни успехи и вече осигури фантастични ползи за FT Solutions и за нашите клиенти, като например повишено качество и по-голяма гъвкавост.

Том Гурд, управляващ директор

Гари Найт

Имам този принтер от шест години и нямам никакво намерение да купувам друг. Той прави всичко, което искам и което бих могъл да поиска, и го прави наистина добре – с неизменно високо качество. Влюбен съм в него – всъщност това е любимата ми машина.

Гари Найт

GEV

Исках нещо издръжливо, улесняващо работата и приспособимо към нашите нужди. Съществуват много добре разработени решения, но за малък бизнес като моя, със седем служители, някои решения за управление на документи никога не биха се изплатили.

Фредрих Сталер, управляващ директор

Общински съвет на Хертсмер

DWF-logo.jpg

Canon демонстрира отдаденост на нашата дългосрочна стратегия, обяснявайки в подробности как цифровият печат би могъл да ни помогне да работим по рентабилен начин със скорост, гъвкавост и висок стандарт, както се очаква от съвета.

Марк Робъртс

hs Druck

Canon предостави курс в рамките на програмата Essential Business Builder относно персонализирането на печата на място в базата ни. Експертните им насоки наистина помогнаха на целия екип да разбере потенциала на технологията и да се почувства уверен, както от оперативна гледна точка, така и по отношение на предлагането на тези възможности на клиентите.

Хелмут Хьорманседер, основател и съдружник

Imagination

Имаме подобрения в толкова много области. Разходите, свързани с печата, са значително намалени, което има огромно влияние върху нашата крайна печалба. В момента имаме много по-малко устройства, които са по-гъвкави и издръжливи, както и разполагаме с правилните машини на правилните места. Сега можем да определим разходите си по печата с висока степен на точност, както и да доставим по-високо качество на цветен печат на своите клиенти

Сю Чик, мениджър "Проекти"

I-Pack

ipack-logo

Нашата цел е нарастване на обемите с 25% до края на 2015 г. и с допълнителни 15% до 2016 г. Благодарение на подкрепата и технологиите на Canon сме на път да постигнем нашите бизнес цели.

Атле Андреасен, основател

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Благодарение на сътрудничеството с Canon успяхме да създадем относително бързоразвиващ се отдел за печат на знаци и табели.

Adrie Hoogeveen, директор на компанията

Kahle

DWF-logo.jpg

Макар и технологията да е важна, разбира се, това не беше единствената причина, поради която избрах Canon. Пакетът услуги, предлаган с устройствата на компанията, който включва следпродажбено обслужване, обучение и поддръжка, беше това, което ни спечели. От предишния си опит знаех, че ще работят с нас, за да се гарантира, че сме получили решение за печат, което ще промени нашия бизнес.

Дан Батек, Технологии и финанси, KAHLE

KEPLER University

kepler-logo

Ние работихме с Canon, за да намерим отговор, който би облекчил незабавно работата на нашите студенти и то по най-безпроблемния за тях начин.

Александър Фрайшлагър, водещ мениджър "Операции"

Kuttab Publishing

Over time, the Workflow Portal provided us with the business intelligence to take decisions on areas where we should focus investments and resources, and areas that we should outsource. I believe that for a company of our size and nature, speed and agility is a deciding factor of success, and without Canon’s enabling solutions, we would not have been able to build such an encouraging and culturally-relevant offering for the UAE

Jamal Alshehhi, Founder

KnowledgePoint

KP-Hero1

Подходът на Canon за подпомагане при справянето с нашите бизнес предизвикателства отразява нашата собствена методология и това винаги се цени високо. Това са тези взаимоотношения, които ще играят ключова роля при всякакви бъдещи инвестиции, направени от нас. Ние сме доволни от работата си с Canon до този момент и със сигурност ще продължим да работим с компанията в бъдеще.

Андре Филпот, директор "Операции"

Kyas Photography

imagePROGRAF поддържа растежа на студиото. Получаваме по-добри и по-големи поръчки и най-важното – вършим тази работа със страст. С допълнителното време, което ни осигурява машината, можем да се съсредоточим върху персоналното портфолио за проекта на всеки клиент с още по-голям фокус, като се стремим да създадем, коригираме и подобрим нашите снимки, за да бъдат възможно най-добри.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Административен район Нюъм, Лондон

Дистанционната диагностика и поддръжка се използва често в ИТ и ние вярвахме, че подобен подход може да донесе големи ползи за нашите печатни дейности. Наред с това, ние знаехме, че след това можем по-добре да разберем тенденциите в нашия печат, което би ни помогнало да разработим бъдещата си стратегия за печат.

Гари Съсекс, мениджър "ИКТ услуги"

Градски съвет на Лийдс

DWF-logo.jpg

За нас приоритетът беше да внедрим интелигентно решение, което ще спести пари на Съвета и всички ще разполагат с повече време.

Кърсти Маккарти, MPS мениджър

LO Media

DWF-logo.jpg

Чрез прилагане на получените от Canon и от независимото обучение знания ние можем да предложим висококачествени цифрови услуги и имаме идеите и търпението да мислим по-стратегически.

Lars Langbo, мениджър производство

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Инвестицията в монохромна дигитална преса за производствен печат imagePRESS 1135 на Canon и в стакер с голям капацитет оказа незабавен ефект върху продуктивността

Даниел Санчес, директор

Marne Drukkers

Ръчното комплектуване на плакати с голям формат отнема много време и пари, така че ние решихме да потърсим по-добро решение.

Guus Sligter, директор на компанията

Мартин Пар

Parr-Hero1

Независимо дали се намираме в нашето студио в Лондон, или сме свидетели на най-различни шоу представления по света, с подкрепата на Canon сме в състояние да дадем живот на фотографията на Матрин по впечатляващи начини и да гарантираме, че неговите творби ще издържат изпитанието на времето.

Луис Литъл, мениджър печатно производство

Майа Вик

Голяма част от успеха ни се дължи на невероятното ниво на професионализъм и подкрепа, предоставени от Canon. Качеството на всичко, доставено от Canon, е наистина високо и е невероятно да имаме партньор, който може да задоволи всички наши нужди за този кросмедиен проект.

Паал Лаукли, професионален фотограф

Nama d.d. Любляна

nama-hero1

Ние сме изключително доволни от нашата нова система за видеонаблюдение. От нейното въвеждане значително намаля броят на кражбите в магазина, а сега си поставихме нова цел – да намалим ги още повече. Системата е лесна за употреба и ни позволи да подобрим начина, по който контактуваме със и продаваме на нашите клиенти.

Бранка Жерала, маркетинг директор

Университетът в Нотингам

Нашият университет проучва най-новите технологии като например 3D печат. Решението на Canon е наистина фантастично – можем да изработваме фини и деликатни модели, които са необходими на студентите по архитектура.

Джон Морган, асистент по архитектура

Online Reprographics

online-repro-hero1

От самото начало Canon показа, че ни вярва, и ние се опитваме да направим същото по начина, по който работим с нашите клиенти.

Джон Фой, основател

Orange Business Services

DWF-logo.jpg

Canon не само разполагаше с търсения от нас доказан експертен опит в областта на мобилния печат, но също и като световна компания ние осъзнахме, че Canon може да ни подкрепя и извън Обединеното кралство.

Ник Джоунс, ръководител на Real Estate and FM North & Western Europe

PCS

DWF-logo.jpg

Тече непрекъснат диалог с Canon с цел подпомагане при промотирането на нашите услуги.

Асад Бат, мениджър в отдел "Печат"

Polomnis

Преминаването от стария принтер към Arizona беше продиктувано от това, че със стария принтер имахме проблеми с адхезията на мастилото.

Йоб тен Дускат, директор на компанията

Printondemand-worldwide

Разбира се, че ефективността е от решаващо значение, но надеждността е не по-малко важна. Може да разполагате със страхотна машина, но ако тя не работи в 10% от времето, това вече е проблем. Това обаче не е проблем, който сме имали с Canon. Дори ако машината се повреди, това никога не трае дълго, тъй като сервизните инженери отстраняват проблема за по-малко от два часа.

Анди Корк, управляващ директор на Printondemand-worldwide

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

С помощ от Canon Pulp Grafisk удвои своя капацитет за широкоформатен печат и премахна зависимостта от външни доставчици на печатни услуги.

Terje Gulbrandsen

RDaSH

DWF-logo.jpg

Специалистите в Canon бяха напълно откровени в подхода си и ни обясниха какво точно бихме могли да постигнем с DSF и какви ползи бихме могли да очакваме.

Лиса Грандкорт, началник отдел "Техническо обслужване"

Replay Studio

Replay-logo

Canon винаги разбира нуждите ни, предлагайки идеи и давайки експертни съвети, когато това е необходимо. Те ни изслушват внимателно и знаят точно какво ще даде предимство на нашата компания.

Анди Холас, администратор

Ritz

DWF-logo.jpg

Съветите на Canon – както чрез проучването на бизнеса и иновациите, така и като част от офертата – ни насочиха към един по-стратегически подход за преоткриване на нашия бизнес.

Kurt Habersatter, главен изпълнителен директор

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

В резултат от нашето партньорство с Canon кросмедията сега представлява голяма част от предлаганите от нас услуги и кампаниите на нашите клиенти са по-измерими.

Ремо Мартин, Главен изпълнителен директор

Sanders Group

Принтерите Océ Arizona промениха моята компания. По време на финансовата криза много компании фалираха, но тези машини ми дадоха възможност да печеля повече пари при по-малък оборот. По същество, оборотът ми спадна, но печалбата ми се увеличи, след като превърнах материалите, с които търгувах дотогава, в нещо по-стойностно. Успях да задоволя търсенето на пазара за кратки срокове на изпълнение, специализирани приложения и творчески решения.

Марко дe Верт, изпълнителен директор

Sarab Entreprenad AB

Sarab-Entreprenad

Това промени начина ни на работа. Сега входящите фактури се сортират по начин, по който преди дори не сме мечтали. Вече разполагам с повече време да бъда на място по проектите заедно с моите служители и клиенти.

Йохан Селениус Розенгрен, Директор на компанията

Screentec

Ако трябва да изразя с една дума какво означава да си клиент на Canon, тя ще е "улеснен". От надеждността и гъвкавостта на машините до услугите и поддръжката, изпълнявани от служителите и инженерите, трудно бих могъл да открия недостатък където и да е.

Дарън Джеймс, изпълнителен директор

Spazio81

Благодарение на широкия набор от услуги, които предлагаме, създадохме голяма и разнообразна клиентска база, която е много лоялна и удовлетворена от работата с нас. Това подобрява световната ни репутация и сега получаваме поръчки, които идват чак от САЩ и Китай.

Алесандро Локатели, главен изпълнителен директор

Staples

Имахме нужда от консултантски подход, за да си направим изводи за нуждите на нашите клиенти. Това, от което имахме нужда, беше решение и стратегия, но те сякаш не съществуваха, докато Canon Enterprise Services не се включи.

Ричард Хуперманс, мениджър "Бизнес услуги"

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Повечето от нашите клиенти сега използват подхода за еднопасов печат. Възможностите на ColorStream означават, че сега те са в състояние да направят повече, като например използването на цифрови изображения в помощ на техните динамични съобщения. Най-важното е подобряването и прецизирането на информацията, която предоставят на клиентите.

Тони Плумър, управляващ директор за Обединеното кралство

The Print Foundry

Canon беше невероятен партньор. Често използваме техни идеи, обсъждаме нови идеи за продуктите и най-добрия начин за използване на принтерите imagePROGRAF, а те винаги откликваха незабавно, когато имаме нужда от нещо.

Ренато Таварес, основател

The Student Hotel

student-hero1

Canon ни подкрепя по много начини – не само със своите висококачествени камери, но също така с отличното си предпродажбено обслужване. Успяхме да създадем решение, което е лесно за използване от нашия екип и идеално отговаря на нашите нужди.

Ян-Питър Маус, мениджър "Активи"

TJ International

TJI-hero1

Въздействието, което технологиите и работният процес оказаха върху продуктивността, е значително. Сега можем да произвеждаме книги с меки корици само за 24 часа, а книги с твърди корици – за 48 часа. Без уменията, експертния опит и консултантските услуги на Canon това би било невъзможно.

Ангъс Кларк, главен изпълнителен директор

UKE

Днес поддръжката на принтери и многофункционални системи е много по-качествена, защото се извършва от експерти на Canon. В резултат на това ние, като ИТ отдел, можем да се съсредоточим върху основните си задачи. Наред с това, сега печатаме на по-ниски цени от всякога.

Флориан Бентин, началник "Услуги за настолни компютри"

Глазгоуски университет

DWF-logo.jpg

Повече от 5,5 милиона британски лири трябва да бъдат спестени за 5-годишния срок на проекта.

Van Dillewijn Group

Сега имаме по-добър контрол върху системата си за плащане на задължения и обработваме фактурите 40% по-бързо от преди. Заедно с парите, спестени от глоби и санкции, решението на Canon е довело до 30% намаляване на разходите като цяло.

Берт Рийкманс, изпълнителен директор "Информация и комуникации"

Volkswagen

Двете устройства Canon imagePRESS се оказаха идеално допълнение към съществуващия микс от офсетов и цифров печат. Те предлагат баланс на производителност и качество, който е идеален за голяма част от нашата работа и за нарастващото търсене на малки по-обем поръчки с кратко време за изпълнение от страна на нашите клиенти.

Хелмут Ошман, мениджър на печатницата

Von Hagen

Océ Arizona има всичко необходимо – размера, производителността и гъвкавостта, за да работи с голямо разнообразие от гъвкави и твърди материали. Като цяло това означава, че можем да предложим на клиентите много по-бърз и изгоден начин за изграждане на техните щандове. След като вече можем да печатаме върху всякакви основи, можем да реализираме почти всяка творческа идея.

Von Hagen

Индустрии

Разгледайте индустриалните сектори и изберете тип индустрия от падащия списък, за да откриете повече за решенията на Canon в тази област