Случаи от практиката

Тук даваме думата на нашите клиенти. От създаването на нови източници на приходи за фирми в областта на графичните изкуства до намаляването на разходите, свързани с печат, за местните органи на властта, нашите клиенти обясняват ползите от работата с Canon.

Гледайте и четете историите на нашите клиенти, описани по-долу, и научете как решенията на Canon са помогнали за разрешаването на истински бизнес предизвикателства.

Всички случаи от практиката

ABC- Hero1

ABC Imaging

"Благодарение на работния процес на Océ PRISMA и технологията imagePRESS на Canon оптимизирахме нашата дейност и печалба в резултат от 50% по-висока производителност и 30% по-малко разходи."

Рей Хоукинс, главен изпълнителен директор

Прочетете цялата история

Al-Amiriya Printing Press

"We have been a Canon client since 2007 and the best thing about Canon is their after sales and maintenance support; we have 1 copier which printed 22 million copies - this can never happen unless these 2 factors are present: the team and the staff are well trained, and the service and maintenance support are outstanding."

Emad Fawzi Farag, President Of The General Affairs

Watch the video

DWF-logo.jpg

Alfa Laval

"Отделът за печат вече се разглежда като печеливш и като по-рентабилен за поръчми за печат от външните алтернативи."

Jørgen Beck-Jørgensen, мениджър печатно производство

Прочетете цялата история

Antonius Hypercare

"Монтирането на мрежовите охранителни камери на Canon беше фантастично решение, както заради високото им качество, така и заради въздействието, което имат върху ежедневните ни дейности. Резултатите бяха мигновени."

Рене Гроут, генерален директор

Прочетете цялата история

AH-Hero1

Armstrong Watson

"Преди да направи каквито и да е препоръки, Canon работи усърдно, за да "влезе под кожата" на нашата организация и да разбере какво има нужда от подобрение и как това да бъде направено по най-добрия начин. Разбирането на бизнесa на нашите клиенти е философия, към която твърдо се придържаме, и ние бяхме силно уверени, че Canon е правилният партньор за нас."

Дейвид Кларксън, търговски директор

Прочетете цялата история

Barry Callebaut

"Canon ни помогна да възприемем глобален подход към печата. С един замах Canon ни помогна за трансформирането на организацията в целия свят."

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg

BD&H

"След като разгледахме възможностите, предлагани от различни производители, разбрахме, че машините Océ ще могат да ни осигурят най-високата скорост на производство и качество на изображенията на конкурентна цена. Благодарение на техническата помощ от Canon и съвременните технологии на Océ вече сме творческа сила, с която всички се съобразяват."

Джеймс Фокс, директор

Прочетете цялата история

Beiersdorf

"Това е нещо повече от пестене на време – то промени начина ни на работа."

Папаниколау Зина, отдел Маркетинг

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

BM Druck

"Разговаряхме с много доставчици, но нямаше начин да пропуснем Canon – това е доставчик, с който дълги години поддържаме много положителни отношения."

Рене Касис, главен изпълнителен директор

Прочетете цялата история

Borealis AG

"Целта ни бе да осъществим плавен преход към стандартизирана среда за печат в мрежа. Основната мотивация зад начинанието беше да осигурим по-централизирана поддръжка за потребителите и да намалим средствата за обслужване и поддръжка."

Джаки Килън, Ръководител на екип за информационни технологии и системи (IT&S)

Прочетете цялата история

borealis
British-image1

Британската библиотека

"Изключително впечатлени сме от висококачествените мрежови камери на Canon, като планираме да увеличим броя на моделите в обекта до 400 камери."

Бхану Гауд, мениджър на системи за сигурност

Прочетете цялата история

Cavelti

"Canon анализира всички области на нашия бизнес с цел да определи как бихме могли да подобрим действието на нашия многоканален подход."

Марсел Биери, началник отдел "Подготовка на цифрово съдържание и цифрови медии"

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg

Клайв Бут

"Има нещо специално в това да държиш печатни материали в ръцете си. Ако си купиш картина, тя обикновено е на платно. Същото е със снимката – когато я купуваш, искаш да е на хартия, а не на монитора, защото, когато снимките са отпечатани на хартия, можеш да ги вземеш в ръцете си и да усетиш нещо специално. Това е основната причина, поради която имам принтер."

Клайв Бут

Прочетете цялата история

Институт Colchester

"Много харесахме предложения от Canon подход за услуги за управление на печата, както и професионализма на предложения от Canon екип и готовността за тясно сътрудничество с нашия проектен екип."

Гари Хорн, заместник-директор по финансите и дейностите

Прочетете цялата история

ABC- Hero1

Documenteam

"Чрез офсетов печат не могат икономично да се произвеждат малки тиражи. В същото време някои тиражи са прекалено скъпи при отпечатване на цифрови системи с тонер."

Thorsten Bischof

Прочетете цялата история

Druck und Medien

"Нашата основна цел в MSP е да отговорим възможно най-добре на изискванията на нашите клиенти. Готови сме да дадем всичко, за да са доволни клиентите ни. Смятаме, че преходът към цифров мастиленоструен печат ни дава възможност да предоставим иновациите, които предстои да се извършат на нашите пазари днес и в бъдеще. От самото начало Canon е важен партньор при вземането на решения за бъдещата ни стратегия и внедряването на правилното решение. С партньор като Canon ние мислим, че сме напълно подготвени за бъдещето!"

Маркус Стрикър

Прочетете цялата история

DM-hero1.jpg
DWF-logo.jpg

DWF

"Canon отдели време, за да разбере уникалните нужди и идеята на нашата организация като цяло, а консултациите ѝ ни помогнаха в определянето на областите, в които технологията може да ни помогне да работим по-интелигентно."

Джанес Муурс, мениджър "Услуги и обществени поръчки"

Прочетете цялата история

Съветът на Източен Лоудиън

"Имахме обща представа за това къде искаме да отидем, но не знаехме как точно да стигнем до там. Поради това опитът на Canon в изпълнението на широк диапазон от различни решения за други клиенти наистина ни помогна да стигнем до правилното решение."

Джули Кои, финансов мениджър

Прочетете цялата история

EH Booth & Co Ltd

"Поради нашата политика да работим, доколкото е възможно с местни доставчици, количеството и форматът на фактурите, които те представят в нашите магазини, се различават – от единични, написани на ръка, до фактури от по няколко страници, хартиени и електронни фактури. Новата система за обработка на фактури повиши функционалността на Booths по отношение на обработката и по-добрата информация за фактурите в нашата организация."

Стив Съмнър, финансов контрольор

Прочетете цялата история

Elwe

"Arizona 660XT означава, че можем да избегнем проблеми с качеството и с времето за изпълнение. Можем да предлагаме печатни материали за местата за продажби (POS) в по-малки обеми и на конкурентни цени."

Кирстен ван Брумен, Elwe Special Promotions

Прочетете цялата история

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Съвет на Енфийлд

"При работата с Canon направихме фундаментални стъпки при изграждането на основите за защита на позицията на отдела и стимулиране на бъдещия растеж."

Прочетете цялата история

Eureco-Pharma BV

"До миналата година се бях примирил с недостатъците на отдадения на външен изпълнител печат на листовки и никога не бях проучвал другите възможности. След като поговорих с някого от Canon обаче, започнах да разбирам потенциалните ползи."

Ян де Крей, управляващ директор и собственик

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg

Evercore

"Като компания за управление на капитали се разбира от само себе си, че интегритетът на марката трябва да бъде безупречен, за да поражда доверие вътре в организацията и извън нея. Canon изигра ключова роля за защитата на този интегритет."

Ванеса О’Райли, мениджър по маркетинг

Прочетете цялата история

Eyes on Media

"Качеството на изображенията и възможностите за работа с машините Arizona значително подобриха нашите услуги за фотопечат и ни помогнаха да спечелим нови поръчки. Бяхме поласкани, когато World Press Photo, които харесваме от години, се свързаха с нас. Знаехме, че благодарение на помощта от Canon и на Arizona ще се справим с трудната задача."

Мартин Миноли, собственик

Прочетете цялата история

Falquon

"Canon ни оказа голяма помощ, за да получим максимално от работния процес ONYX за усъвършенствано управление на цветовете. Това е съществена част от нашия работен процес и сега печатът от Océ Arizona е с неизменно високо качество."

Мартин Прейгър, директор на Falquon

Прочетете цялата история

FC Dordrecht

"Искахме да записваме изключително висококачествени изображения по всяко време, особено в части на стадиона с минимално осветление. Сметнахме, че преминаването от аналогово към цифрово оборудване е единственият начин да постигнем това."

Жак де Зею, директор по сигурността

Прочетете цялата история

FC-hero1

Formara

"Още от самото начало Canon работи в тясно сътрудничество с Formara, подкрепяйки ни при откриване на правилното решение, отговарящо на нашите нужди, давайки ни след това цялостен поглед върху това как решението ще се впише в нашия бизнес и ще го подпомогне, и в крайна сметка осигурявайки монтаж и обучение, които допринесоха за плавен преход и увеличение на производителността."

Фреди Кинцлер, управляващ директор

Прочетете цялата история

Francis Combe Academy

"Canon беше единственият доставчик, който постави нашите нужди в центъра на вниманието, и предложи ясни мерки, които могат да се предприемат за осъществяване на нашата дългосрочна идея."

Крис Туртон, e-мениджър

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg
FT-hero1

FT Solutions

"Инвестицията в тези авангардни цифрови системи за печат е от решаващо значение за бъдещите ни успехи и вече осигури фантастични ползи за FT Solutions и за нашите клиенти, като например повишено качество и по-голяма гъвкавост."

Том Гурд, управляващ директор

Прочетете цялата история

Гари Найт

"Имам този принтер от шест години и нямам никакво намерение да купувам друг. Той прави всичко, което искам и което бих могъл да поиска, и го прави наистина добре – с неизменно високо качество. Влюбен съм в него – всъщност това е любимата ми машина."

Гари Найт

Прочетете цялата история

GEV

"Исках нещо издръжливо, улесняващо работата и приспособимо към нашите нужди. Съществуват много добре разработени решения, но за малък бизнес като моя, със седем служители, някои решения за управление на документи никога не биха се изплатили."

Фредрих Сталер, управляващ директор

Прочетете цялата история

Общински съвет на Хертсмер

"Canon демонстрира отдаденост на нашата дългосрочна стратегия, обяснявайки в подробности как цифровият печат би могъл да ни помогне да работим по рентабилен начин със скорост, гъвкавост и висок стандарт, както се очаква от съвета."

Марк Робъртс

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg

hs Druck

"Canon предостави курс в рамките на програмата Essential Business Builder относно персонализирането на печата на място в базата ни. Експертните им насоки наистина помогнаха на целия екип да разбере потенциала на технологията и да се почувства уверен, както от оперативна гледна точка, така и по отношение на предлагането на тези възможности на клиентите."

Хелмут Хьорманседер, основател и съдружник

Прочетете цялата история

Imagination

"Имаме подобрения в толкова много области. Разходите, свързани с печата, са значително намалени, което има огромно влияние върху нашата крайна печалба. В момента имаме много по-малко устройства, които са по-гъвкави и издръжливи, както и разполагаме с правилните машини на правилните места. Сега можем да определим разходите си по печата с висока степен на точност, както и да доставим по-високо качество на цветен печат на своите клиенти"

Сю Чик, мениджър "Проекти"

Прочетете цялата история

ipack-logo

I-Pack

"Нашата цел е нарастване на обемите с 25% до края на 2015 г. и с допълнителни 15% до 2016 г. Благодарение на подкрепата и технологиите на Canon сме на път да постигнем нашите бизнес цели."

Атле Андреасен, основател

Прочетете цялата история

Jetsign

"Благодарение на сътрудничеството с Canon успяхме да създадем относително бързоразвиващ се отдел за печат на знаци и табели."

Adrie Hoogeveen, директор на компанията

Прочетете цялата история

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Kahle

"Макар и технологията да е важна, разбира се, това не беше единствената причина, поради която избрах Canon. Пакетът услуги, предлаган с устройствата на компанията, който включва следпродажбено обслужване, обучение и поддръжка, беше това, което ни спечели. От предишния си опит знаех, че ще работят с нас, за да се гарантира, че сме получили решение за печат, което ще промени нашия бизнес."

Дан Батек, Технологии и финанси, KAHLE

Прочетете цялата история

KEPLER University

"Ние работихме с Canon, за да намерим отговор, който би облекчил незабавно работата на нашите студенти и то по най-безпроблемния за тях начин."

Александър Фрайшлагър, водещ мениджър "Операции"

Прочетете цялата история

kepler-logo

Kuttab Publishing

"Over time, the Workflow Portal provided us with the business intelligence to take decisions on areas where we should focus investments and resources, and areas that we should outsource. I believe that for a company of our size and nature, speed and agility is a deciding factor of success, and without Canon’s enabling solutions, we would not have been able to build such an encouraging and culturally-relevant offering for the UAE"

Jamal Alshehhi, Founder

Read the full story

KnowledgePoint

"Подходът на Canon за подпомагане при справянето с нашите бизнес предизвикателства отразява нашата собствена методология и това винаги се цени високо. Това са тези взаимоотношения, които ще играят ключова роля при всякакви бъдещи инвестиции, направени от нас. Ние сме доволни от работата си с Canon до този момент и със сигурност ще продължим да работим с компанията в бъдеще."

Андре Филпот, директор "Операции"

Прочетете цялата история

KP-Hero1

Kyas Photography

"imagePROGRAF поддържа растежа на студиото. Получаваме по-добри и по-големи поръчки и най-важното – вършим тази работа със страст. С допълнителното време, което ни осигурява машината, можем да се съсредоточим върху персоналното портфолио за проекта на всеки клиент с още по-голям фокус, като се стремим да създадем, коригираме и подобрим нашите снимки, за да бъдат възможно най-добри."

Jörg Kyas, Kyas Photography

Прочетете цялата история

Административен район Нюъм, Лондон

"Дистанционната диагностика и поддръжка се използва често в ИТ и ние вярвахме, че подобен подход може да донесе големи ползи за нашите печатни дейности. Наред с това, ние знаехме, че след това можем по-добре да разберем тенденциите в нашия печат, което би ни помогнало да разработим бъдещата си стратегия за печат."

Гари Съсекс, мениджър "ИКТ услуги"

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg

Градски съвет на Лийдс

"За нас приоритетът беше да внедрим интелигентно решение, което ще спести пари на Съвета и всички ще разполагат с повече време."

Кърсти Маккарти, MPS мениджър

Прочетете цялата история

LO Media

"Чрез прилагане на получените от Canon и от независимото обучение знания ние можем да предложим висококачествени цифрови услуги и имаме идеите и търпението да мислим по-стратегически."

Lars Langbo, мениджър производство

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

Mailing Andalucia

"Инвестицията в монохромна дигитална преса за производствен печат imagePRESS 1135 на Canon и в стакер с голям капацитет оказа незабавен ефект върху продуктивността"

Даниел Санчес, директор

Прочетете цялата история

Marne Drukkers

"Ръчното комплектуване на плакати с голям формат отнема много време и пари, така че ние решихме да потърсим по-добро решение."

Guus Sligter, директор на компанията

Прочетете цялата история

Parr-Hero1

Мартин Пар

"Независимо дали се намираме в нашето студио в Лондон, или сме свидетели на най-различни шоу представления по света, с подкрепата на Canon сме в състояние да дадем живот на фотографията на Матрин по впечатляващи начини и да гарантираме, че неговите творби ще издържат изпитанието на времето."

Луис Литъл, мениджър печатно производство

Прочетете цялата история

Майа Вик

"Голяма част от успеха ни се дължи на невероятното ниво на професионализъм и подкрепа, предоставени от Canon. Качеството на всичко, доставено от Canon, е наистина високо и е невероятно да имаме партньор, който може да задоволи всички наши нужди за този кросмедиен проект."

Паал Лаукли, професионален фотограф

Прочетете цялата история

nama-hero1

Nama d.d. Любляна

"Ние сме изключително доволни от нашата нова система за видеонаблюдение. От нейното въвеждане значително намаля броят на кражбите в магазина, а сега си поставихме нова цел – да намалим ги още повече. Системата е лесна за употреба и ни позволи да подобрим начина, по който контактуваме със и продаваме на нашите клиенти."

Бранка Жерала, маркетинг директор

Прочетете цялата история

Университетът в Нотингам

"Нашият университет проучва най-новите технологии като например 3D печат. Решението на Canon е наистина фантастично – можем да изработваме фини и деликатни модели, които са необходими на студентите по архитектура."

Джон Морган, асистент по архитектура

Прочетете цялата история

online-repro-hero1

Online Reprographics

"От самото начало Canon показа, че ни вярва, и ние се опитваме да направим същото по начина, по който работим с нашите клиенти."

Джон Фой, основател

Прочетете цялата история

Orange Business Services

"Canon не само разполагаше с търсения от нас доказан експертен опит в областта на мобилния печат, но също и като световна компания ние осъзнахме, че Canon може да ни подкрепя и извън Обединеното кралство."

Ник Джоунс, ръководител на Real Estate and FM North & Western Europe

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

PCS

"Тече непрекъснат диалог с Canon с цел подпомагане при промотирането на нашите услуги."

Асад Бат, мениджър в отдел "Печат"

Прочетете цялата история

Polomnis

"Преминаването от стария принтер към Arizona беше продиктувано от това, че със стария принтер имахме проблеми с адхезията на мастилото."

Йоб тен Дускат, директор на компанията

Прочетете цялата история

Printondemand-worldwide

"Разбира се, че ефективността е от решаващо значение, но надеждността е не по-малко важна. Може да разполагате със страхотна машина, но ако тя не работи в 10% от времето, това вече е проблем. Това обаче не е проблем, който сме имали с Canon. Дори ако машината се повреди, това никога не трае дълго, тъй като сервизните инженери отстраняват проблема за по-малко от два часа."

Анди Корк, управляващ директор на Printondemand-worldwide

Прочетете цялата история

Pulp Grafisk

"С помощ от Canon Pulp Grafisk удвои своя капацитет за широкоформатен печат и премахна зависимостта от външни доставчици на печатни услуги."

Terje Gulbrandsen

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

RDaSH

"Специалистите в Canon бяха напълно откровени в подхода си и ни обясниха какво точно бихме могли да постигнем с DSF и какви ползи бихме могли да очакваме."

Лиса Грандкорт, началник отдел "Техническо обслужване"

Прочетете цялата история

Replay Studio

"Canon винаги разбира нуждите ни, предлагайки идеи и давайки експертни съвети, когато това е необходимо. Те ни изслушват внимателно и знаят точно какво ще даде предимство на нашата компания."

Анди Холас, администратор

Прочетете цялата история

Replay-logo
DWF-logo.jpg

Ritz

"Съветите на Canon – както чрез проучването на бизнеса и иновациите, така и като част от офертата – ни насочиха към един по-стратегически подход за преоткриване на нашия бизнес."

Kurt Habersatter, главен изпълнителен директор

Прочетете цялата история

Rohner Spiller

"В резултат от нашето партньорство с Canon кросмедията сега представлява голяма част от предлаганите от нас услуги и кампаниите на нашите клиенти са по-измерими."

Ремо Мартин, Главен изпълнителен директор

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg

Sanders Group

"Принтерите Océ Arizona промениха моята компания. По време на финансовата криза много компании фалираха, но тези машини ми дадоха възможност да печеля повече пари при по-малък оборот. По същество, оборотът ми спадна, но печалбата ми се увеличи, след като превърнах материалите, с които търгувах дотогава, в нещо по-стойностно. Успях да задоволя търсенето на пазара за кратки срокове на изпълнение, специализирани приложения и творчески решения."

Марко дe Верт, изпълнителен директор

Прочетете цялата история

Sarab Entreprenad AB

"Това промени начина ни на работа. Сега входящите фактури се сортират по начин, по който преди дори не сме мечтали. Вече разполагам с повече време да бъда на място по проектите заедно с моите служители и клиенти."

Йохан Селениус Розенгрен, Директор на компанията

Прочетете цялата история

Sarab-Entreprenad

Screentec

"Ако трябва да изразя с една дума какво означава да си клиент на Canon, тя ще е "улеснен". От надеждността и гъвкавостта на машините до услугите и поддръжката, изпълнявани от служителите и инженерите, трудно бих могъл да открия недостатък където и да е."

Дарън Джеймс, изпълнителен директор

Прочетете цялата история

Spazio81

"Благодарение на широкия набор от услуги, които предлагаме, създадохме голяма и разнообразна клиентска база, която е много лоялна и удовлетворена от работата с нас. Това подобрява световната ни репутация и сега получаваме поръчки, които идват чак от САЩ и Китай."

Алесандро Локатели, главен изпълнителен директор

Прочетете цялата история

Staples

"Имахме нужда от консултантски подход, за да си направим изводи за нуждите на нашите клиенти. Това, от което имахме нужда, беше решение и стратегия, но те сякаш не съществуваха, докато Canon Enterprise Services не се включи."

Ричард Хуперманс, мениджър "Бизнес услуги"

Прочетете цялата история

Stralfors UK

"Повечето от нашите клиенти сега използват подхода за еднопасов печат. Възможностите на ColorStream означават, че сега те са в състояние да направят повече, като например използването на цифрови изображения в помощ на техните динамични съобщения. Най-важното е подобряването и прецизирането на информацията, която предоставят на клиентите."

Тони Плумър, управляващ директор за Обединеното кралство

Прочетете цялата история

Stralfors-Hero1

The Print Foundry

"Canon беше невероятен партньор. Често използваме техни идеи, обсъждаме нови идеи за продуктите и най-добрия начин за използване на принтерите imagePROGRAF, а те винаги откликваха незабавно, когато имаме нужда от нещо."

Ренато Таварес, основател

Прочетете цялата история

The Student Hotel

"Canon ни подкрепя по много начини – не само със своите висококачествени камери, но също така с отличното си предпродажбено обслужване. Успяхме да създадем решение, което е лесно за използване от нашия екип и идеално отговаря на нашите нужди."

Ян-Питър Маус, мениджър "Активи"

Прочетете цялата история

student-hero1
TJI-hero1

TJ International

"Въздействието, което технологиите и работният процес оказаха върху продуктивността, е значително. Сега можем да произвеждаме книги с меки корици само за 24 часа, а книги с твърди корици – за 48 часа. Без уменията, експертния опит и консултантските услуги на Canon това би било невъзможно."

Ангъс Кларк, главен изпълнителен директор

Прочетете цялата история

UKE

"Днес поддръжката на принтери и многофункционални системи е много по-качествена, защото се извършва от експерти на Canon. В резултат на това ние, като ИТ отдел, можем да се съсредоточим върху основните си задачи. Наред с това, сега печатаме на по-ниски цени от всякога."

Флориан Бентин, началник "Услуги за настолни компютри"

Прочетете цялата история

DWF-logo.jpg

Глазгоуски университет

"Повече от 5,5 милиона британски лири трябва да бъдат спестени за 5-годишния срок на проекта."

Прочетете цялата история

Van Dillewijn Group

"Сега имаме по-добър контрол върху системата си за плащане на задължения и обработваме фактурите 40% по-бързо от преди. Заедно с парите, спестени от глоби и санкции, решението на Canon е довело до 30% намаляване на разходите като цяло."

Берт Рийкманс, изпълнителен директор "Информация и комуникации"

Прочетете цялата история

Volkswagen

"Двете устройства Canon imagePRESS се оказаха идеално допълнение към съществуващия микс от офсетов и цифров печат. Те предлагат баланс на производителност и качество, който е идеален за голяма част от нашата работа и за нарастващото търсене на малки по-обем поръчки с кратко време за изпълнение от страна на нашите клиенти."

Хелмут Ошман, мениджър на печатницата

Прочетете цялата история

Von Hagen

"Océ Arizona има всичко необходимо – размера, производителността и гъвкавостта, за да работи с голямо разнообразие от гъвкави и твърди материали. Като цяло това означава, че можем да предложим на клиентите много по-бърз и изгоден начин за изграждане на техните щандове. След като вече можем да печатаме върху всякакви основи, можем да реализираме почти всяка творческа идея."

Von Hagen

Прочетете цялата история